Ο Γκόρντον Ράμσεϊ μαθαίνει από την κόρη του πως φτιάχνεται η πιο «πρωτότυπη» ομελέτα

«Ακόμα τρέχω».

Συνήθως είναι ο Γκόρντον Ράμσεϊ εκείνος που δημιουργεί τις συνταγές και μαγειρεύει είτε είναι στα εστιατόρια του είτε είναι με την οικογένεια του. Φαίνεται όμως πως αυτή την φορά τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή στο σπίτι του βραβευμένου σεφ.

Η κόρη του Τίλι, αποφάσισε να του δείξει ένα ταχυδακτυλουργικό τρικ, εξαφανίζοντας ένα αυγό που στέκεται στο στόμιο ενός μπουκαλιού με νερό.

Ο Σκωτσέζος σεφ παρακολουθεί με προσήλωση την Τίλι να κουνάει τα χέρια της πάνω από το αυγό, όταν αυτό εξαφανίζεται. Τίποτα το ιδιαίτερο θα μπορούσε να πει κανείς. Και όμως, το καλό του το φιλούσε η αξιαγάπητη Τίλι για το τέλος.

Με τον Γκόρντον Ράμσεϊ να παρασύρεται και να κοιτάζει μέσα στο μπουκάλι η Τίλι το πιέζει χαρίζοντας ένα δροσεράτο ντους στον πατέρα της. Και εκεί που νομίζουμε πως όλα έχουν τελειώσει η Τίλι μας υπενθυμίζει το ρητό «Όταν είμαι καλή είμαι καλή. Όταν είμαι κακιά είμαι καλύτερη». Χωρίς χρονοτριβή παίρνει το αυγό που είχε κρύψει στο χέρι της και το σπάει με δύναμη στο κεφάλι του μπαμπά της, για να φτιάξει την πιο πρωτότυπη ομελέτα.

«Ακόμα τρέχω» ήταν το σχόλιο της Τίλι στον λογαριασμό της στο TikTok με το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου και τα views να φτάνουν τα 15 εκατομμύρια.

Φυσικά ένας σεφ του επιπέδου του Γκόρντον Ράμσεϊ, δεν ήταν δυνατόν να μην κάνει την ρελάνς. Έτσι, αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram το βίντεο με το καυστικό σχόλιο, «Κάποιος χθες βράδυ έπλυνε τα πιάτα στο σπίτι των Ράμσεϊ».

Δημοφιλή