Ο Γρηγόρης Βαλτινός «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει στην καλλιτεχνική του στέγη, τη σκηνή του Ιλίσια - Βολανάκης, με τη θεατρική διασκευή του best seller «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» των Jeffrey Hatcher και Mitch Albom, που παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του διάσημου καθηγητή κοινωνιολογίας Morrie Schwartz που στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του, κατάφερε να αφυπνίσει πνευματικά τον μαθητή του, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Μια ιστορία υπαρξιακής αναζήτησης, ανάμεσα σε έναν σπουδαίο καθηγητή κι έναν ανήσυχο μαθητή, που εξελίσσεται στο χρόνο, αμφισβητώντας τα στερεότυπα και ανακαλύπτοντας τις αληθινές αξίες της ανθρώπινης φύσης.

Η συνάντηση αυτή, με τη δύναμη της αγάπης, ξεπερνά ακόμη και την οδύνη του τελικού ταξιδιού της ζωής. Γιατί όπως λέει και ο Μόρι: «Όταν μια σχέση είναι αληθινή, ξεπερνάει τα όρια του χρόνου…».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός συναντά στη σκηνή τον Γιάννη Σαρακατσάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ανερχόμενος Νικορέστης Χανιωτάκης.

Πρεμιέρα 20 Οκτωβρίου.

Ταυτότητα Παράστασης:

Αρχική μετάφραση: Ζαφείρης Χαϊτίδης

Απόδοση: Νικορέστης Χανιωτάκης / Γρηγόρης Βαλτινός

Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης

Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης

Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης

Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος

Φωτογραφίες Παράστασης: Αγγελική Κοκκοβέ

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 19:15, Λαική, Πέμπτη στις 21:15, Παρασκευή στις 21:15, Σάββατο στις 18:15 και 21:15, Κυριακή στις 19:15.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Εισιτήρια: Τετάρτη (λαϊκή απογευματινή): 15 ευρώ, Πέμπτη και Παρασκευή: 18 ευρώ, Σάββατο (απογευματινή): 15 ευρώ, Σάββατο (βραδινή) 18 ευρώ, Κυριακή 18 ευρώ. Φοιτητικό (όλες τις μέρες): 12 ευρώ.

Κρατήσεις: 210 7223010.

Δημοφιλή