ΔΙΕΘΝΕΣ
13/01/2019 16:50 EET | Updated 13/01/2019 17:01 EET

Οργή στην Τουρκία για τους... «εκτελεστές του χιονάνθρωπου»! (vid)

Η ανόσια επίθεση ενός ζευγαριού σε χιονάνθρωπο στην Τουρκία, μπροστά στη κόρη τους!

Anadolu Agency via Getty Images

Ένα ζευγάρι έχει ξεσηκώσει κύμα οργής στην Τουρκία, από χιλιάδες χρήστες των social media, μετά την αποκάλυψη ενός βίντεο που τους δείχνει να εξαπολύουν άγρια επίθεση με στόχο έναν χιονάνθρωπο, μπροστά στην κόρη τους.

Το πρακτορείο ειδήσεων Demirören ανέφερε στις 12 Ιανουαρίου ότι το βίντεο γυρίστηκε στην κεντρική επαρχία Selçuklu της Konya, σε μια περιοχή όπου οι τοπικοί καταστηματάρχες έφτιαξαν πρόσφατα ένα μεγάλο χιονάνθρωπο στο δρόμο.

Η γυναίκα εμφανίστηκε στο βίντεο να χτυπά το κεφάλι του χιονάνθρωπου πριν αυτός «κατεδαφιστεί» με κλωτσιές. Στη συνέχεια το ζευγάρι εγκατέλειψε το σημείο, μαζί με την κόρη τους, σύμφωνα με τις αναφορές.

Το βίντεο, όπως αναφέρει η Hurriyet Daily News, μεταδόθηκε σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ακολούθησε μια... χιονοστιβάδα κριτικής κατά του ζευγαριού. Ενας χρήστης του Twitter είπε κατευναστικά... «Χαλαρώστε, είναι απλώς ένας χιονάνθρωπος».

Ένας άλλος ενέκρινε ακόμη την πράξη του ζευγαριού, δηλώνοντας ότι «ο χιονάνθρωπος δεν θα έπρεπε να ήταν σε ένα πεζοδρόμιο στο τέλος-τέλος».

Ωστόσο, χιλιάδες άλλοι είναι ενοχλημένοι ή θυμωμένοι.

Μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες, το τουρκικό online φόρουμ / λεξικό Eksi Sözlük, στις 12 Ιανουαρίου περιέγραψε το περιστατικό υπό τον τίτλο ως «βία».

Κάποιοι χρήστες διέκριναν στη συμπεριφορά του ζευγαριου σύυμπτώματα ευρύτερων προβλημάτων στην κοινωνία.

«Ο στόχος τους δεν είναι σημαντικός. Αλλά δρουν με βάναυσο τρόπο μπροστά στα παιδιά τους και αυτό δεν είναι υγιές για την ανάπτυξή τους. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι γονείς στην Τουρκία», σχολίασε ένας χρήστης του Facebook.

«Δεν ξέρω αν αυτή η βίαιη επίθεση έχει πολύ βαθύτερες αιτίες, αλλά η φυγή της  οικογένειας από το σημείο αυτό σα να είναι κακοποιοί... είναι τόσο αστεία», απάντησε ένας άλλος.

Δείτε και κρίνετε...