Οσκαρ: Η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ερμήνευσαν το «Shallow» - και τους ερωτευτήκαμε

Το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού live στη σκηνή του Dolby Theater.

Σε μια από τις ωραιότερες στιγμές της χθεσινής 91ης τελετής απονομής των Οσκαρ, η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ανέβηκαν στη σκηνή του Dolby Theater για να ερμηνεύσουν το - πλέον δημοφιλές - τραγούδι από την ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται», «Shallow».

Οι δυο καλλιτέχνες και πρωταγωνιστές της ταινίας σε σκηνοθεσία Κούπερ, τραγούδησαν το κομμάτι το οποίο κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, σε μια ερμηνεία που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους αλλά και τους θεατές εκτός θεάτρου. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο Οσκαρ για τη Lady Gaga.

Ο Κούπερ πήρε τη Gaga από το χέρι, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και ντυμένοι στα μαύρα περπάτησαν στη σκηνή, όπου τους περίμενε ένα πιάνο. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κάθισε σε ένα σκαμνί και ξεκίνησε να τραγουδάει, ενώ η Gaga τον κοιτούσε στα μάτια. Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια κάθισε στο πιάνο και συνέχισε με τη δικό της στίχο.

Οι φήμες και κυρίως μετά τον χωρισμό της Gaga, θέλουν τους δυο τους να είναι πολύ ερωτευμένοι στην πραγματική ζωή, ωστόσο οι ίδιοι αρνήθηκαν αυτό τον ισχυρισμό.

Λίγες ημέρες πριν την τελετή, ο Κούπερ παραδέχτηκε ότι τρόμαζε στην ιδέα του να τραγουδήσει live, όμως τελικά η ερμηνεία του ήταν κάτι παραπάνω από καλή.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

Προτείνετε μια διόρθωση