Πατέρας Μέγκαν Μαρκλ: «Ο Χάρι και η Μέγκαν μου χρωστάνε και πρέπει να αποζημιωθώ»

Ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ ήταν αρκετά σκληρός με την κόρη του λέγοντας πως παρατάει την βασιλική οικογένεια για τα χρήματα.
HuffPost Italia

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, έδωσε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι Channel 5, όπου για άλλη μια φορά ήταν επικριτικός και ιδιαίτερα σκληρός με την κόρη του.

Ο Μαρκλ, 75 ετών, δήλωσε πως η απόφαση της Μέγκαν να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντα ήταν γελοία και σίγουρα το έκανε για τα χρήματα.

«Έζησε το όνειρο κάθε κοριτσιού. Κάθε κορίτσι θέλει να γίνει πριγκίπισσα και αυτή έγινε και τώρα τα παρατάει όλα για τα χρήματα. Προφανώς 3 εκατομμύρια δολάρια και ένα σπίτι 26 υπνοδωματίων δεν είναι αρκετό για αυτούς».

Μιλώντας για την απειλή του ζευγαριού προς τους παπαράτσι που παραμονεύουν έξω από το σπίτι τους στον Καναδά είπε: «Είναι γελοίο, δεν πρέπει να το κάνουν αυτό».

Ο Μαρκλ, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στο γάμο της κόρης του το 2018, μίλησε και για τις στημένες φωτογραφίες με τους παπαράτσι που οδήγησαν στο να «παγώσουν» οι σχέσεις του με την κόρη του.

«Μου χρωστάνε. Η βασιλική οικογένεια μου χρωστάει, η Μέγκαν μου χρωστάει. Πρέπει να ανταμειφτώ για όσα έχω περάσει».

«Η κόρη μου μου είπε όταν γεράσω θα με φροντίσει. Είμαι 75 ετών, οπότε ήρθε η ώρα φροντίσεις τον μπαμπά», συνεχίζει στην συνέντευξη.

Αποκαλύπτει πως η τελευταία επικοινωνία με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ έγινε τις παραμονές του γάμου τους το Μάιο του 2018.

Αποκάλυψε επίσης ότι δάκρυσε παρακολουθώντας στην τηλεόραση το γάμο της κόρης του, ότι ζήλεψε που στην εκκλησία τη συνόδευσε ο πρίγκιπας Κάρολος και ότι δεν πιστεύει πως θα ξαναδεί την κόρη του μέχρι να πεθάνει.

«Για αυτούς δεν υπάρχω και τώρα ο Χάρι, είτε το συνειδητοποιεί είτε όχι, είναι μέλος της οικογένειάς μου και εγώ είμαι κομμάτι όλου αυτού. Θα έπρεπε να μιλάμε», σχολίασε.

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι αν κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της Daily Mail σε περίπτωση που η αγωγή εναντίον της εφημερίδας από τη Μέγκαν Μαρκλ για δημοσίευση επιστολής της προς τον ίδιο φτάσει στα δικαστήρια, τότε θα παραστεί.

Εξήγησε ότι η επιστολή δεν ήταν επιστολή αγάπης, όπως είχαν δηλώσει φίλοι της δούκισσας του Σάσεξ, αλλά επιστολή «προσβλητική και οδυνηρή» για τον ίδιο. «Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

πηγή: today

Δημοφιλή