ΔΙΕΘΝΕΣ
25/02/2021 18:40 EET

Πυροβόλησαν τον άνδρα που έβγαζε βόλτα τους σκύλους της Lady Gaga και έκλεψαν τους δύο

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς, αλλά εξετάζει το ενδεχόμενο να ήταν κάτι παραπάνω από ληστεία.

 

Πυροβολήθηκε στο στήθος τέσσερις φορές ο άνδρας που έβγαζε βόλτα τους σκύλους της Lady Gaga στο Λος Άντζελες από ένοπλους που έκλεψαν δύο από τα αγαπημένα μπουλντόγκ της σούπερ σταρ - η ίδια προσφέρει 500.000 δολλάρια ανταμοιβή σε όποιον τα βρει.

Ο Ράιαν Φίσερ δέχτηκε επίθεση κοντά στο σπίτι του στο Δυτικό Χόλιγουντ καθώς περπατούσε τα σκυλιά της Gaga περίπου στις 10 μ.μ. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ τα δύο σκυλιά είχαν κλαπεί.

 

Youtube
.

 

Ένα βίντεο από την σκηνή δείχνει ότι ο άντρας στο έδαφος δεν άφηνε το ένα σκυλί να φύγει, το οποίο ήταν η Μις Αλίσια. Ο σωματοφύλακας της Gaga αργότερα φάνηκε να παίρνει τον σκύλο.

 

Getty
.

 

Η Gaga - η οποία βρίσκεται στην Ιταλία - είναι τόσο στεναχωρημένη που προσφέρει 500.000 δολλάρια για να πάρει τα σκυλιά της πίσω, χωρίς καμία ερώτηση, ανέφεραν πηγές. Ο Φίσερ «ανακάμπτει ευτυχώς καλά», είπε η ίδια πηγή.

Ανέφεραν επίσης στο TMZ ότι δεν ήταν σαφές εάν οι κλέφτες ήξεραν ότι τα σκυλιά ανήκαν στη Gaga, λέγοντας ότι τα γαλλικά μπουλντόγκ συχνά στοχεύονται επειδή έχουν μεγάλη ζήτηση.

Το LAPD επιβεβαίωσε τους πυροβολισμούς, αλλά είπε ότι ήταν πολύ νωρίς για να μάθουμε «αν ήταν ληστεία» ή κάτι άλλο. Ένας εκπρόσωπος είπε ότι το θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο σε άγνωστη κατάσταση.

Οι ύποπτοι διέφυγαν με λευκό όχημα και παραμένουν ελεύθεροι, είπε ο εκπρόσωπος.

Οι εκπρόσωποι της Gaga δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.