Νότια Κόρεα: Πέθανε καλλιτέχνης της Κ-Pop σκηνής σε ηλικία 28 ετών

Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ στους φανς καθώς αποτελεί τον 3ο θάνατο καλλιτέχνη της kpop σε διάστημα 9 μηνών.
View this post on Instagram

✌ #습해 #끈적끈적

A post shared by 김요한 (@yohanee0416) on

Άλλος ένας τραγικός θάνατος στην kpop σκηνή μετά την είδηση του θανάτου του Τζονγκ Χουάν, μέλος του κορεάτικου boy band, TST (προηγουμένως γνωστό ως Top Secret), σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Ο 28χρονος, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Γιοχάν, πέθανε χθες Τρίτη στις 16 Ιουνίου, αλλά λόγω επιθυμίας της οικογένειάς του δεν έχει αποκαλυφθεί ο λόγος θανάτου.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές του αλλά και στον ευρύτερο κοινό της kpop καθώς ήταν ενεργός στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Οι φανς του γκρουπ άφησαν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους τόσο στο Instagram, όσο και στο Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #RestInPeaceYohan.

View this post on Instagram

여행가고 싶다✈

A post shared by 김요한 (@yohanee0416) on

O Γιόχαν είναι ο 3ος καλλιτέχνης της κpop που πεθαίνει μέσα σε διάστημα 9 μηνών. Στις 13 Οκτωβρίου του 2019, έχασε την ζωή της το πρώην μέλος του του κορεάτικου συγκροτήματος f(x), Σούλι, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην επαρχία Gyeonggi στη Ν. Κορέα σε ηλικία μόλις 25 ετών.

Ένα μήνα αργότερα, στις 24 Νοεμβρίου 2019, η Γκου Χάρα, πρώην μέλος της δημοφιλούς γυναικείας μπάντας της K-pop, Kara, η οποία επίσης βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Γεννημένος το 1992, ο Γιόχαν έκανε το ντεμπούτο του με τους TST το 2017 ως ένας από τους τραγουδιστές του συγκροτήματος. Η πομπή της κηδείας του θα γίνει στις 18 Ιουνίου και θα ταφεί στο Νεκροταφείο του Καθολικού Πάρκου Yongin.

πηγή: koreaboo/ naver

Δημοφιλή