notia-korea

Η χώρα έχει από τις χειρότερες επιδόσεις σε θέματα ισότητας, το μισθολογικίο χάσμα είναι στο 30% ενώ τις προσλαμβάνουν κυρίως για προσωρινές ή μερικής απασχόλησης θέσεις εργασίας.
Ο ζωμός ramyun περιέχει πολύ αλάτι, οπότε η ρίψη του κατά μήκος του υδάτινου ρεύματος της κοιλάδας καθιστά αδύνατο για τα υδρόβια έντομα να ζήσουν στο μολυσμένο νερό.
Η Σεούλ έχει αναπτύξει στρατιωτικές μονάδες εξουδετέρωσης εκρηκτικών και ομάδες χημικού και βιολογικού πολέμου για να επιθεωρούν τα αντικείμενα.
Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 04:30 ώρα Ελλάδος σε εργοστάσιο κατασκευής μπαταριών λιθίου στην Χουασεόνγκ, νότια της πρωτεύουσας Σεούλ.
Το γυμναστήριο ανάρτησε πινακίδα, η οποία έγραφε: «απαγορεύεται (η είσοδος) στις ajummas - Επιτρέπονται μόνο οι καλλιεργημένες και κομψές γυναίκες».
Πληρωμένη απάντηση στις σακούλες με περιττώματα που έστειλε προ ημερών η Πιονγκγιάνγκ.
Οι κάτοικοι της οποίας έλαβαν την συμβουλή να μην έρθουν σε επαφή με το περιεχόμενό τους.
Ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για «αφάνταστα αισχρή και χαμερπή συμπεριφορά»
Την Τετάρτη, η Πιονγκγιάνγκ έστειλε μπαλόνια γεμάτα σκουπίδια, χαρτί τουαλέτας και ύποπτα περιττώματα ζώων στη Νότια Κορέα.
«Αποφεύγετε δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους. Μην έρχεστε σε επαφή με άγνωστα αντικείμενα, ενημερώστε την πλησιέστερη στρατιωτική βάση ή την αστυνομία».