ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/01/2021 14:56 EET

Πέταξε την κοκαΐνη και σκηνοθέτησε διάρρηξη για να γλιτώσει τη σύλληψη

Ωστόσο οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν.

ΕΛΑΣ
.

Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί και τον κατηγορούν ότι διακινεί ποσότητες ναρκωτικών. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ είδαν ένα τετρακίνητο όχημα σε δρόμο της Γλυφάδας, το θεώρησαν ύποπτο και αποφάσισαν να προχωρήσουν στον έλεγχό του.

Ο οδηγός και μοναδικός επιβάτης ανέπτυξε ταχύτητα και, κατά την καταδίωξη, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και στο προαύλιο μίας εκκλησίας πέταξε μία χάρτινη σακούλα, η οποία περιείχε περίπου ένα κιλό κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ναρκωτικά και προχώρησαν στην κατάσχεσή τους, ενώ λίγο πιο κάτω ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο.

Την υπόθεση ανέλαβαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο το είχε ενοικιάσει ο 26χρονος. Πήγαν στο σπίτι του, όπου είδαν εμφανή ίχνη διάρρηξης της πόρτας και τον χώρο αναστατωμένο. Έθεσαν σε επιτήρηση και το πατρικό σπίτι του 26χρονου και, όταν εκείνος κατέφθασε, του έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ στο εσωτερικό βρήκαν ποσότητα κάνναβης και χειρόγραφες σημειώσεις για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος σκηνοθέτησε τη διάρρηξη στο διαμέρισμά του, προκειμένου να ισχυριστεί ότι κάποιος άρπαξε το κλειδί του οχήματος και έφυγε με αυτό, αλλά οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ τον αναγνώρισαν χωρίς επιφύλαξη και τώρα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.