Πέθανε ο Ραφαέλ Κόλμαν του «Nanny McPhee», σε ηλικία 25 ετών

«Είχε καταρρεύσει χωρίς προηγούμενα προβλήματα υγείας», έγραψε ο πατριός του στο Facebook.
Ο Ραφαέλ Κόλμαν ήταν μέλος του κινήματος «Extinction Rebellion»
Ο Ραφαέλ Κόλμαν ήταν μέλος του κινήματος «Extinction Rebellion»
Youtube

Ο Ραφαέλ Κόλμαν, πρωταγωνιστής της ταινίας «Nanny McPhee», πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 25 ετών.

Ο Κόλμαν ήταν γνωστός για το ρόλο του Ερικ Μπράουν στην οικογενειακή κωμωδία του Κερκ Τζόουνς από το 2006, έναν ρόλο που υποδύθηκε σε ηλικία 10 ετών. Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός είχε σταματήσει την υποκριτική και αφιέρωσε τη ζωή του στον ακτιβισμό. Μάλιστα, ήταν μέλος του κοινωνικοπολιτικού κινήματος για την κλιματική αλλαγή, Extinction Rebellion.

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε η μητέρα του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Τουίτερ. «Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου γιε Ραφαέλ Κόλμαν (Ιγκι Φοξ). Πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε, δουλειά για την πιο σημαντική αιτία από όλες. Η οικογένειά του δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο υπερήφανη. Ας γιορτάσουμε όλα εκείνα που κατάφερε στην σύντομη ζωή του και ας αγαπήσουμε την κληρονομιά του», έγραψε η Λιζ Τζένσεν.

Ο πατριός του Κάρστεν Τζένσεν έγραψε στο Facebook ότι ο Κόλμαν είχε «καταρρεύσει χωρίς προηγούμενα προβλήματα υγείας». Ο θάνατος ”έσβησε” τον Κόλμαν αλλά δεν έσβησε το φως που έκαιγε μέσα του, γιατί κανένας που τον ήξερε δεν επηρεάστηκε από αυτό ή θα το ξεχάσει. Ετσι θα τον θυμόμαστε». «Οταν σκέφτομαι τον Ραφαέλ, βλέπω κάτι που δεν θα πεθάνει, μια δέσμη φωτός που ζει για πάντα στους νέους. Πιστεύουμε ότι είμαστε εκείνοι που δίνουμε τη σκυτάλη της ζωής στα παιδιά. Αλλά νομίζω ότι είναι το ανάποδο. Οι νέοι μας θυμίζουν γιατί είμαστε ζωντανοί. Μας θυμίζουν τον σκοπό της ζωής», έγραψε.

Εκτός από το «Nanny McPhee», ο Ραφαέλ πρωταγωνίστησε και σε άλλες ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2009, συμπεριλαμβανομένου του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «The Found Kind», με την Μίλα Γιόβοβιτς και τη ταινία τρόμου «It’s Alive».

Δημοφιλή