Πήγε να του κλέψει το μαγαζί και αντί να καλέσει την αστυνομία έκανε μια καλή πράξη

Αυτό που ακολούθησε θα σας εκπλήσσει.
People

Πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης βγήκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν έφηβο που προσπαθεί να κλέψει από ένα μαγαζί αλλά πιάστηκε από τον ιδιοκτήτη. Αυτό που ακολούθησε στην συνέχεια θα σας εκπλήσσει.

Το περιστατικό συνέβη στο Τολέδο στο Οχάιο. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Τζέι Σινγκ, δήλωσε στο WTG, πως έχει το μαγαζί εδώ και 5 χρόνια και μία από τις υπαλλήλους του είδε τον έφηβο να βάζει διάφορα προϊόντα στην τσέπη του. Τότε αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον νεαρό, πριν καταφέρει να βγει έξω.

Όταν μίλησε μαζί του, συγκινήθηκε και σοκαρίστηκε με όσα του εξομολογήθηκε.

«Κλέβω για τον εαυτό μου, πεινάω. Το κάνω για μένα αλλά και για τον μικρότερό μου αδερφό», είπε ο έφηβος στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Ο Τζέι Σινγκ, αντί να καλέσει την αστυνομία, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι στην θέση του, πρότεινε στον νεαρό άνδρα να πάρει όσες πίτσες και σάντουιτς χρειαζόταν, χωρίς καμία χρέωση.

«Δεν θα χάσω κάτι αν του προσφέρω λίγο φαγητό, έχουμε αρκετά και πουλάμε αρκετά. Αν τον έστελνα στην φυλακή, τότε σίγουρα δεν θα έκανε ποτέ τίποτα καλό στην ζωή του», δήλωσε ο Τζέι.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, του αρέσει να βοηθάει την κοινότητα και ελπίζει κάποια μέρα ο άγνωστος έφηβος να βοηθήσει κάποιον που έχει ανάγκη, όπως βοηθήθηκε και ο ίδιος.

Η καλοκάγαθη και φιλανθρωπική πράξη του ιδιοκτήτη πάντως έγινε γνωστή στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και έλαβε ιδιαίτερη προσοχή.