Πισπιρίγκου σε πρόεδρο δικαστηρίου: «Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες»

Εντονη αντίδραση της κατηγορουμένης για τις ερωτήσεις που δέχεται από την έδρα στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Eurokinissi

Για έβδομη συνεδρίαση απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου στη δίκη στην οποία είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης της κόρης της, Τζωρτζίνας, με την 35χρονη να προβαίνει σε ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα εντός του δικαστηρίου, φτάνοντας στο σημείο να πει στην πρόεδρο ότι «παίζουμε τις κουμπάρες».

Αμφισβητώντας τις ερωτήσεις που της γίνονται και τον τρόπο με τον οποίο της γίνονται, ανέφερε χαρακτηριστικά: ««Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες. Δεν έχουμε πει και κάτι σοβαρό. Με ρωτάτε για τις νοσοκόμες, για τα μηνύματα, για τον πρώην σύζυγό μου Μάνο Δασκαλάκη», με την πρόεδρο της έδρας να της ανταπαντά ότι μπορεί να κάνει τις ερωτήσεις που αυτή κρίνει σκόπιμο και η κατηγορούμενη να απαντά με τον τρόπο που επίσης κρίνει σκόπιμο ή να μην απαντά καθόλου στις ερωτήσεις αυτές.

Η Πισπιρίγκου για ακόμη μια συνεδρίαση δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της 9χρονης κόρης της στις 29 Ιανουαρίου του 2022 και κυρίως για τη νωχελική της αντίδραση απέναντι σε νοσηλευτές και γιατρούς, όταν τους ενημέρωσε ότι συνέβαινε κάτι κακό στο παιδί.

Η κατηγορούμενη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι αυτό θα ήταν το μοιραίο επεισόδιο στο παιδί. Θεωρούσε ότι είναι ένα ακόμα επιληπτικό επεισόδιο που πάθαινε η κόρη της, για αυτό και αντέδρασε με τον τρόπο που αντέδρασε στους γιατρούς.

Επίσης, προσπάθησε να δικαιολογήσει γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της κόρης της, επικοινώνησε με τους γιατρούς που κουράρει στην Πάτρα το παιδί και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το πού θα γίνει η νεκροψία της 9χρονης.

(με πληροφορίες από ΕΡΤ)

Δημοφιλή