ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/02/2020 21:51 EET

Ποιος είναι ο άντρας που δέχτηκε πυρά στο Μενίδι – Σώθηκε από θαύμα

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο του ατόμου που τον πυροβόλησε.

Eurokinissi

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» νοσηλεύεται ομογενής, 51 ετών, ο οποίος δέχτηκε πυρά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Μενιδίου.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε στην οδό Φιλαδελφείας κοντά στο Δημαρχείο Αχαρνών και κοντά σε νηπιαγωγείο της περιοχής. Στο σημείο των πυροβολισμών βρέθηκε αιμόφυρτος ο άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα διατηρεί τις αισθήσεις του.

Το σημείο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για το αιματηρό επεισόδιο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών αλλά και σε υπόθεση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων. Μάλιστα, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Για το λόγο αυτό δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών μία φορά την εβδομάδα.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο του ατόμου που τον πυροβόλησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο άνδρας σώθηκε από θαύμα.