Πολίν Ντουκρέ: Η κόρη της πριγκίπισσας Στεφάνι του Μονακό μεγάλωσε σε τσίρκο

Είναι 24 χρονών και κάθεται στην πρώτη σειρά στην επίδειξη μόδας του Τομ Φορντ στη Νέα Υόρκη. Μπορεί να μην είναι επίσημα πριγκίπισσα, όμως η μητέρα της είναι η Στεφανί του Μονακό και η γιαγιά της ήταν η Γκρέις Κέλι.
Η Πολίν Ντουκρέ, δεν έχει περάσει όλα της τα νεανικά μέσα στα παλάτια του Μονακό. Η ατίθαση μητέρα της δούλευε σε τσίρκο στην Ελβετία για δύο χρόνια, η μικρή τότε Πολίν νόμιζε ότι κάπως έτσι θα ήταν η ζωή της. Όταν αργότερα η Στεφανί επέστρεψε στο παλάτι της και ξανάρχισε να φοράει φανταχτερές τουαλέτες, η κόρη της παραξενεύτηκε. «Την ρωτούσα τι δουλειά έχει να φοράει τουαλέτες... Θυμάμαι ότι όταν ήμασταν στο τσίρκο, φρόντιζα τα ζώα. Οι ελέφαντες με τρόμαζαν στην αρχή, αλλά τελικά απέκτησα καλή σχέση μαζί τους», λέει σε συνέντευξή της στο fashionweekdaily.

Όταν της λένε ότι μοιάζει στην Γκρέις Κέλι, η 24χρονη κοπέλα με τα γαλαζοπράσινα μάτια, απαντά ταπεινά ότι ίσως της μοιάζει λίγο, αλλά οι αδελφές της τής μοιάζουν περισσότερο.

Η Πολίν, δεν ζει ούτε τώρα στη χώρα των Μονεγάσκων. Μετά από κάποια χρόνια παραμονής στο Παρίσι και μετέπειτα στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε ότι το μέλλον της είναι η μόδα και συγκεκριμένα μια δική της κολεξιόν.
Όσο για τους παπαράτσι, δεν την ενοχλούν. Τουλάχιστον όχι στο Μονακό, όπου απαγορεύονται...