ΔΙΕΘΝΕΣ
05/10/2021 17:51 EEST | Updated 05/10/2021 17:54 EEST

Πως αντέδρασαν Αντέλ, Ντόλι Πάρτον, Σνουπ Ντογκ κι άλλοι διάσημοι στο μπλακάουτ του Facebook

Hταν ασυνήθιστα ήσυχα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα.

Η Aντέλ, η Ντόλι Πάρτον, ο Σνουπ Ντογκ και η Ρις Γουίδερσπουν ήταν μεταξύ των σταρ που αντέδρασαν στις εκτεταμένες διακοπές λειτουργίας του Facebook, Instagram και WhatsApp.

Τα δημοφιλή κοινωνικά μέσα δικτύωσης τέθηκαν εκτός λειτουργίας σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας πανικό και χάος σε όσους βασίζονται σε αυτές τις πλατφόρμες.

Το Facebook, στο οποίο ανήκουν το Instagram και το WhatsApp, εξέδωσε μια ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας, επιβεβαιώνοντας ότι οι ιστότοποι άρχισαν να επανέρχονται στο διαδίκτυο.

Το Twitter παρέμεινε μία από τις μοναδικές μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή και οι χρήστες μοιράστηκαν τις αντιδράσεις τους στον ιστότοπο.

Η Aντέλ, η οποία ενημέρωσε τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την επικείμενη κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, απάντησε σε ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Twitter.

«Γεια σε όλους κυριολεκτικά», ανέφερε το Twitter αστειευόμενο για την μαζική εισροή χρηστών με την Αντέλ να απαντά: ”Γεια σας μωρά”!

Η βασίλισσα της κάντρι μουσικής Ντόλι Πάρτον μοιράστηκε ένα Gif που περπατά μέσα από τις πόρτες ενός σαλούν και έγραψε: «Όλοι εμφανίζονται στο @Twitter
σήμερα ενώ το @Facebook @instagram @WhatsApp έχουν πέσει ... »

Η πρωταγωνίστρια της ”εκδίκησης της ξανθιάς” Ρις Γουίδερσπουν έγραψε: «Όλες οι άλλες κοινωνικές πλατφόρμες σήμερα: Καπούτ. Twitter:» προσθέτοντας ένα gif της όπου φωνάζει «ευχαριστώ ».

Ο ράπερ Σνουπ Ντογκ έδωσε κάποιες -μάλλον- προβλέψιμες συμβουλές για τους followers του που αναζητούσαν τρόπους να παραμείνουν απασχολημένοι.

Ο μουσικός, γνωστός για την αγάπη του για την κάνναβη, είπε: «Ig (Instagram) κάτω; Στρίψτε ένα και γίνετε παραγωγικοί».

Η τηλεπερσόνα Κρίσι Tέιγκεν η οποία επέστρεψε στο Twitter μετά από ένα διάλειμμα εν μέσω μιας μεγάλης δημόσιας διαμάχης, έγραψε: 

«Όλα είναι κάτω !! Πραγματικά πάρτε τα όλα μακριά από εμάς ».

Εν τω μεταξύ, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπέτι Μίντλερ έδωσε έναν πιο σοβαρό τόνο στο όλο θέμα και αναφέρθηκε στον bullying που συναντάται συχνά στους ιστότοπους των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

«Το Facebook και το Instagram έχουν πέσει. Υποθέτω ότι αυτό είναι καλό. Λίγες ώρες ανάπαυσης για όσα παιδιά που δέχονται bullying συνεχώς σε αυτούς τους ιστότοπους. Όλοι οι ενήλικες ελπίζουν να παραμείνουν κάτω. »