Πώς η πλαστική στήθους «έσωσε» την ζωή μιας Βρετανίδας από τον καρκίνο

Τον πρόλαβε στην αρχή, με αποτέλεσμα να μην εξαπλωθεί και να μην χρειαστεί ακτινοθεραπείες.
|
.
.
Instagram

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια Βρετανίδα, αφού έκανε πλαστική στήθους και μετά ανακάλυψε έναν όγκο, περίπου μισό εκατοστό, με αποτέλεσμα να διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Η Ρεμπέκα Κράγκ, 53 ετών, έβαλε εμφυτεύματα τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά όταν αφαίρεσε τους επιδέσμους της, ένιωσε ένα εξόγκωμα στο δεξί στήθος της. Τότε, ο γιατρός την εξέτασε και είδε ότι είχε πιεστεί προς τα έξω ένας καρκινικός όγκος.

Η Κράγκ, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, τον αφαίρεσε αμέσως τον Δεκέμβριο, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή, αφού τον πρόλαβε στην αρχή, με αποτέλεσμα να μην εξαπλωθεί και να μην χρειαστεί ακτινοθεραπείες.

«Απλώς μετράω την τύχη που είχα με την πλαστική στο στήθος. Τα εμφυτεύματα ήταν που ώθησαν το εξόγκωμα προς τα εμπρός», είπε χαρακτηριστικά στη The Sun.

«Αν δεν την έκανα, ενδέχεται να μην το ανακάλυπτα ποτέ. Θα μπορούσα να περιφέρομαι χωρίς να γνωρίζω, αφού πριν από 15 μήνες η μαστογραφία μου ήταν καθαρή και δεν έπρεπε να κάνω άλλη για άλλα δύο χρόνια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε πως «σίγουρα μού έσωσε την ζωή και ότι «θα μπορούσε να προχωρήσει σε περαιτέρω στάδια και να καταλήξει στους πνεύμονές μου, στο συκώτι ή οπουδήποτε αλλού».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα