ΔΙΕΘΝΕΣ
12/01/2020 13:38 EET | Updated 12/01/2020 13:39 EET

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Ο Χάρι και εγώ είμαστε πλέον ξεχωριστές οντότητες. Θλίβομαι για αυτό»

Τι δήλωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για το χάος που επικρατεί στο παλάτι αυτές τις μέρες.

Toby Melville / Reuters

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξέφρασε την θλίψη του για την ρήξη στη σχέση του με τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι, λίγο πριν την έκτακτη συνάντηση της βασιλικής οικογένειας που συγκάλεσε η βασίλισσα προκειμένου να συζητηθεί η «κρίση» που έχει προκύψει μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, ο δούκας του Κέιτμπριτζ είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος με την κατάσταση που επικρατεί. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται μάλιστα να είπε αυτολεξεί: «Όλη μου τη ζωή «αγκάλιαζα» τον Χάρι, δεν μπορώ να το κάνω πια.  Είμαστε ξεχωριστές οντότητες. Θλίβομαι για αυτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, το μόνο που μπορώ να κάνω προσωπικά, είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω, με την ελπίδα ότι όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα είμαστε πάλι όλοι στο ”ίδιο μήκος κύματος”. Θέλω να παίζουμε στην ίδια ομάδα».

POOL New / Reuters

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ.

Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Αρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως θα προκύψουν συμπεράσματα ή κάποια συμφωνία από αυτή τη συνάντηση.

πηγή: The Guardian

Sponsored Post