Προσπάθησε να βγάλει την τέλεια φωτογραφία για το Instagram όταν γλάρος της χάλασε τα σχέδια

Και η φωτογραφία έγινε φυσικά viral.
A seagull takes a bit of Alicia Jessop’s lobster roll in York, Maine. Photograph: AP

Πολλοί από εμάς ψάχνουμε την κατάλληλη στιγμή να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία για το Instagram όταν πηγαίνουμε κάποιο ταξίδι ή επισκεπτόμαστε ένα καινούριο μέρος.

Έτσι και αυτή η καθηγήτρια από τις ΗΠΑ προσπάθησε να βγάλει την τέλεια ινσταγκραμική φωτογραφία αλλά δεν περίμενε ποτέ ένας γλάρος να της χαλάσει την στιγμή.

Η 34χρονη Αλίσια Τζέσαπ ταξίδευε σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ και κάποια στιγμή αγόρασε ένα σάντουιτς με αστακό, το οποίο αποφάσισε να φωτογραφίσει.

«Ντρεπόμουν τόσο πολύ. Ακούω όλη την ώρα ιστορίες με ανθρώπους που βγάζουν κάτι τρελές φωτογραφίες και σκεφτόμουν ότι τώρα είμαι μία από αυτούς. Ξόδεψα 22 δολάρια για το τίποτα», δήλωσε η ίδια.

Χρειάστηκε 20 δευτερόλεπτα να ρυθμίσει την κάμερα του κινητού της και άλλο ένα δευτερόλεπτο για να βρει την κατάλληλη γωνία ώστε να φαίνεται και το σάντουις και ο φάρος από πίσω. Τότε κατάλαβε ότι κάτι την

«Τότε συνειδητοποίησα ότι ένας γλάρος είχε εφορμήσει χωρίς να τον αντιληφθώ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα» περιέγραψε η Τζέσαπ τι συνέβη.

Όταν κοίταξε το κινητό της για να καταλάβει τι ακριβώς είχει συμβεί, διαπίστωσε πως είχε αποτυπώσει την στιγμή με τον γλάρο στον φωτογραφικό της φακό.

Η καθηγήτρια ανέβασε την φωτογραφία στο Twitter με τη λεζάντα «γι’ αυτό δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε ωραία πράγματα».

Αυτό που δεν περίμενε ήταν η «βροχή» των likes με την ίδια να σχολιάζει ότι «όλα αυτά δείχνουν πόσο έχει ανάγκη ο κόσμος να γελάσει».

Μάλιστα επέστρεψε πίσω στο μαγαζί να αγοράσει ένα άλλο σάντουιτς με αστακό αλλά αυτή την φορά έβγαλε φωτογραφία σε ένα πιο ασφαλές μέρος.

Πηγή: The Guardian