Ράμι Μάλεκ: Από τον «Φρέντι Μέρκιουρι» σε αντίπαλο του Τζέιμς Μπόντ;

Το στούντιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ηθοποιό για τη συμμετοχή του στην επερχόμενη ταινία
Richard Shotwell/Invision/AP

Μετά τις διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του ως «Φρέντι Μέρκιουρι» στην ταινία «Bohemian Rhapsody», ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη νέα ταινία του Τζέιμς Μπόντ. Και μάλιστα σε ρόλο-έκπληξη.

Οι πρώτες φήμες που θέλουν τον 37χρονο ηθοποιό να υποδύεται τον αντίπαλο του πράκτορα 007 στη νέα ταινία «Τζέιμς Μπόντ» του Κάρι Φουκουνάγκα, κυκλοφόρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι συντελεστές της ταινίας πλησίασαν τον Μάλεκ για συζήτηση όσον αφορά το ρόλο, όμως ο ηθοποιός είναι πολύ απασχολημένος αυτό το διάστημα, καθώς βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, «Mr.Robot».

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη με το Entertainment Tonight, o Μάλεκ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην ταινία. «Θα δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμα. Θα ήταν ωραίο να υποδυθώ τον “κακό”, είναι ένας ρόλος-όνειρο για μένα. Έχω παίξει τόσους ωραίους και διαφορετικούς ρόλους έως τώρα στην καριέρα μου, οπότε ποιος ξέρει. Παραμένω σιωπηλός όσον αφορά τον Μπόντ», δήλωσε ο ηθοποιός.

Προφανώς το στούντιο παραγωγής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάλεκ για την καλύτερη εφαρμογή του προγράμματος και μια κοινή συμφωνία, ώστε να τον έχουν στην ταινία.

Η ταινία του Φουκουνάγκα, η οποία αποτελεί το 25ο φιλμ Τζέιμς Μπόντ, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την αρχή. Πρώτον, ο Ντάνιελ Κρέγκ ήταν διστακτικός στην επιστροφή στο ρόλο του διάσημου κατασκόπου. Όταν τελικά επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Κρέγκ, ο Ντάνι Μπόιλ που επρόκειτο να γράψει το σενάριο, αποχώρησε λόγω διαφορών στη συνεργασία με τον Κρέγκ. Τότε, ο Φουκουνάγκα ανέλαβε και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020.

Πηγή: Independent

Δημοφιλή