Ρεκόρ: Πάνω από 1 δισ. ώρες προβολής η σειρά του Netflix  για τον serial killer Τζέφρι Ντάμερ

Η μόλις τρίτη σειρά στην ιστορία της πλατφόρμας που καταγράφει το ρεκόρ μέσα σε 60 ημέρες.

Το «Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story» του Netflix συνεχίζει να σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης. Η σειρά του Ράιαν Μέρφι έκανε πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου και σε 60 ημέρες (20 Νοεμβρίου), ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο ώρες προβολής.

Μόνο δύο τίτλοι έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο στην ιστορία της πλατφόρμας, το «Squid Game» το 2021 και η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» εφέτος. Και οι δύο πέρασαν το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου ωρών προβολής μέσα στον πρώτο μήνα. Το Netflix μετρά τα τσαρτ με τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες του όλων των εποχών με βάση την τηλεθέαση κάθε έργου κατά τις πρώτες 28 ημέρες διαθεσιμότητας. Το «Squid Game» παραμένει Νο. 1 με 1,65 δισεκατομμύρια ώρες προβολών, ενώ η 4η σεζόν του «Stranger Things» είναι ο πιο δημοφιλής αγγλόφωνος τίτλος με 1,35 δισεκατομμύρια.

Η true crime σειρά, που αφηγείται την ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου Τζέφρι Ντάμερ, τον οποίον υποδύεται ο Έβαν Πίτερς, παρέμεινε στο Νο. 1 της εβδομαδιαίας λίστας του Top 10 του Netflix επί τρεις εβδομάδες -ο πρώτος τίτλος που την ξεπέρασε ήταν το «The Watcher», επίσης του Ράιαν Μέρφι. Ωστόσο και η αξιολόγηση της Nielsen είναι εντυπωσιακή.

Αν και το «Monster» είχε αρχικά ανακοινωθεί ως μίνι σειρά, τον Νοέμβριο το Netflix έδωσε το πράσινο φως για δύο ακόμη σεζόν. Οι δύο νέοι κύκλοι θα επικεντρωθούν σε «άλλες τερατώδεις φιγούρες που έχουν επηρεάσει την κοινωνία».

Με πληροφορίες από Variety

Δημοφιλή