Το Netflix ανακοινώνει την ημέρα της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» - νέο τρέιλερ

«Κανείς δεν ξέρει την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε όλη την αλήθεια»
Χάρι και Μέγκαν
Χάρι και Μέγκαν
twitter.com

Στις 8 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα το πρώτο μέρος των τριών επεισοδίων της νέας (συνολικά έξι επεισοδίων) σειράς- ντοκιμαντέρ του Netflix, «Harry & Meghan», ενώ στις 15 Δεκεμβρίου θα ανέβουν τα υπόλοιπα από τα έξι επεισόδια.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μαζί με την ημερομηνία της πρεμιέρας, ο Χάρι λέει: «Είναι πραγματικά δύσκολο να το κοιτάξουμε πίσω τώρα και να πούμε ”Τι στο καλό συνέβη;”»

«Υπάρχει μια ιεραρχία της οικογένειας», συνεχίζει ο Χάρι. «Ξέρετε, υπάρχει διαρροή, αλλά υπάρχουν και ”φυτευτές” ιστορίες». «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι», λέει.

Στη συνέχεια, η Μέγκαν λέει: «Συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατέψουν».

Στο τρέιλερ διάρκειας 1 λεπτού και 16 δευτερολέπτων, η Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να δείχνουν ότι τα βρετανικά μέσα υποστήριζαν το ζευγάρι μέχρι να παντρευτεί.

«Και μετά...» λέει η Μέγκαν Μαρκλ χτυπώντας τα δάχτυλά της ώστε να δείξει ότι η κατάσταση άλλαξε. Και αμέσως ο πρίγκιπας Χάρι συμφωνεί «Όλα άλλαξαν».

Αναφερόμενος, δε, στην αδικοχαμένη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Χάρι λέει: «Ήμουν τρομοκρατημένος. Δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία».
«Κανείς δεν ξέρει την πλήρη αλήθεια», προσθέτει ο Χάρι. «Εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια».

«Γιατί ήθελες να κάνεις αυτό το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ;» είναι η ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν αμφότεροι στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα την 1η Δεκεμβρίου, ενώ ακολουθεί μία «βροχή» φωτογραφιών του ζευγαριού σε δημόσιες και ιδιωτικές στιγμές.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες», ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας Χάρι. «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου».

Το Netflix χαρακτηρίζει τη σειρά ως «μια άνευ προηγουμένου και σε βάθος σειρά ντοκιμαντέρ».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα