Ρέντη- δολοφονία Λυγγερίδη: Στους 19 οι προφυλακιστέοι

Οι ανακριτές μελετούν τις επόμενες κινήσεις τους.
.
.
Eurokinissi

Στους 19 ανέρχονται πλέον οι προφυλακιστέοι από τους συνολικά 67 κατηγορουμένους για την υπόθεση της εγκληματικής δράσης οπαδών που οδήγησε στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των συλληφθέντων. Τις επόμενες κινήσεις τους μελετούν οι ανακριτές της υπόθεσης.

Από τους 32 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Κυριακή, κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι εννέα, ενώ από την ομάδα που βρέθηκε ενώπιον των ανακριτών το Σάββατο, οδηγήθηκαν στην φυλακή επτά.

Πλην αυτών των 16 που έχουν κατηγορία για διεύθυνση ή συμμετοχή στην οργάνωση που ευθύνεται για τη δολοφονία του αστυνομικού, έχουν οδηγηθεί στην φυλακή και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πλέον οι δικαστικές αρχές μελετούν την χιλιάδων σελίδων δικογραφία, η οποία περιγράφει εγκληματική δράση συνολικά 167 κατηγορούμενων και θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν σε έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι όσοι εμπλέκονται στην δολοφονία και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή