Ρέντη: Συγκλονίζει ο πάππους του νεαρού αστυνομικού που δίνει μάχη για τη ζωή του

Στο πλευρό του αστυνομικού βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι.
.
.
Eurokinissi

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού που δίνει μάχη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια έξω από αγώνα στο κλειστού του Ρέντη.

«Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση» λέει ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού. «Καλό παιδί, έφευγε από το Λύκειο, πήγε έδωσε στη σχολή, πέρασε κατευθείαν και πήγε στα ΜΑΤ στην Αθήνα. Από την Αθήνα εκεί πέρα, πήγαιναν όλα καλά ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα και τον χτύπησαν. Κατά τα άλλα η κατάστασή του είναι κρίσιμη» προσθέτει.

Στο πλευρό του αστυνομικού βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι. «Εκεί είναι όλοι. Και η κόρη μου και η αδερφή του και ο γαμπρός μου εκεί είναι, όλοι εκεί. Δίδυμα είναι, δύο αδέρφια» αναφέρει ο παππούς.

«Η φωτοβολίδα έφτασε μέχρι το κόκκαλο»

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε τη μηριαία αρτηρία», δήλωσε χθες, Παρασκευή (08.12.23), ο συνάδλεφος του αστυνομικού στο Live News.

«Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη, η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Η αιμορραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία και με κάρπα όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης.

Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και 15 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, έως ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα».

Δημοφιλή