Επεισόδια στου Ρέντη: Εψαχναν τη διμοιρία για να επιτεθούν (Εικόνες)

Στο μικροσκόπιο το μεταλλικό τμήμα ναυτικής φωτοβολίδας και τα άλλα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ - Με διαδηλώσεις απαντούν οι αστυνομικοί.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Eurokinissi Sports

Πεπεισμένοι ότι οι χούλιγκαν είχαν προσχεδιάσει την επίθεσή τους στη διμοιρία των ΜΑΤ δηλώνουν στη HuffPost έμπειροι Αξιωματικοί της Ασφάλειας, καθώς διαπιστώθηκε πως λίγη ώρα πριν από τα επεισόδια στου Ρέντη νεαροί βγήκαν από το γήπεδο και έκαναν βόλτες γύρω από αυτό, αναζητώντας, όπως φαίνεται, το σημείο όπου ήταν οι αστυνομικοί.

Αγώνας στα εγκληματολογικά

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας θα ελεγχθούν διεξοδικά όλα τα ευρήματα, που εντοπίστηκαν εντός και εκτός γηπέδου. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι αστυνομικοί σε ένα μεταλλικό τμήμα ναυτικής φωτοβολίδας, το οποίο βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης, καθώς θεωρούν δεδομένο ότι πρόκειται για μια από τις τρεις φωτοβολίδες που εκσφενδόνισαν οι χούλιγκαν προς τα ΜΑΤ

ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ

Στις τουαλέτες του γηπέδου εντόπισαν υπολείμματα από καμένα ρούχα, κροτίδες, φωτοβολίδες, και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι. Και σε αυτά θα γίνει έρευνα για να δουν σε ποιους ανήκουν.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Συνδικαλιστές αστυνομικοί απαιτούν να γίνει διακοπή των πρωταθλημάτων και να σταματήσουν να διατίθενται αστυνομικές δυνάμεις στα γήπεδα. Προγραμματίζουν, μάλιστα, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το μεσημέρι της Δευτέρας και στην έδρα των ΜΑΤ στου Γουδή και σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αττικής.

Δημοφιλή