Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτημα της ανακρίτριας για άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Αναζητούνται απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τα οποία αφορούν στον τρόπο προμήθειας της θανατηφόρας ποσότητας της κεταμίνης.
.
.
Eurokinissi

Ντόμινο εξελίξεων φέρνει η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να προχωρά σε αίτημα για άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τα οποία αφορούν στον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Ταυτόχρονα, οι Αρχές θα κάνουν φύλλο και φτερό την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για να διαπιστωθεί εάν έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην άτυχη Τζωρτζίνα. Ήδη, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν αναζητήσεις της για φαρμακευτικές και επικίνδυνες ουσίες στο διαδίκτυο.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, άμεσα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ κατάθεση αναμένεται να δώσουν και πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.

Οι απειλές από τις συγκρατούμενες μετά τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό

Ανεπιθύμητη. Αυτή είναι η λέξη που δείχνει να ταιριάζει στην 33χρονη φερόμενη παιδοκτόνο μετά την προφυλάκισή της. Οι κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα έδειξαν από την πρώτη στιγμή την αντίθεσή τους στη μεταφορά της στη δομή αυτή.

Έτσι, πήρε νωρίς σήμερα το πρωΐ το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού. Η… υποδοχή και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε η ιδανικότερη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στο κελί της την Τρίτη εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Κατά τη μεταγωγή της και έξω από τον χώρο των φυλακών του Κορυδαλλού, υπήρξαν συγκεντρωμένοι που την αποδοκίμασαν, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα. «Ψόφα φόνισσα», φώναζαν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους. Το ίδιο είχε συμβεί και έξω από την Ευελπίδων κατά την προσαγωγή της στο ανακριτικό γραφείο.

Δημοφιλή