Ρωσία: Νεαροί «μονόκεροι» έκλεψαν κοσμηματοπωλείο κατά παραγγελία του ιδιοκτήτη

Η εταιρεία σεκιούριτι αποκάλυψε στις αρχές πως η όλη ιστορία ήταν ένα κακοσκηνοθετημένο κόλπο.

Μία κοσμηματοπώλης στην Ρωσία προσπάθησε να διαφημίσει το κατάστημα της με ένα εντελώς πρωτότυπο τρόπο.

Δύο παιδιά ντυμένα ως μονόκεροι εισέβαλαν στο κατάστημα της, που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο, σπάζοντας βιτρίνες και αρπάζοντας ένα δαχτυλίδι.

Το περιστατικό έκανε αμέσως γνωστό η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που ανέβασε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος οι δύο «μονόκεροι» εισβάλλουν στο κατάστημα, σπάζουν τις βιτρίνες με ένα σφυρί και εξαφανίζονται μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, αφήνοντας στήλες άλατος τόσο τον ταμία όσο και ένα πελάτη, που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Στην συνέχεια υποστήριξε ότι μάλλον τα δύο παιδιά προέβησαν στην συγκεκριμένη κίνηση για λόγους δημοσιότητας στα σόσιαλ μίντια.

«Τίποτα δεν εκλάπη. Ενα δαχτυλίδι μόνο και αυτό όχι μεγάλης αξίας το οποίο ανακτήθηκε αμέσως αφού τους έπεσε σε έναν από τους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου».

Και ενώ όλα κυλούσαν κατ’ευχήν για την κοσμηματοπώλη, «μοιράζοντας» συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά σε όλα τα τοπικά δελτία ειδήσεων, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν οι υπηρεσίες ασφαλείας ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η εταιρεία σεκιούριτι αποκάλυψε στις αρχές πως η όλη ιστορία ήταν ένα κακοσκηνοθετημένο κόλπο από την ίδια την κοσμηματοπώλη για λόγους προβολής του καταστήματος και δημοσίων σχέσεων. Όσο για τους δύο νεαρούς «μονόκερους», όπως εξήγησε η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου στην αστυνομία, είχαν προσληφθεί από εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων.

Οι αρχές θα συνεχίσουν την έρευνα για την σκηνοθετημένη κλοπή ενώ η κοσμηματοπώλης ενδέχεται να αντιμετωπίση κατηγορίες για εμπλοκή ανηλίκων σε παράνομες δραστηριότητες.

Πηγή: RT