22ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ
23/08/2020 15:58 EEST | Updated 23/08/2020 16:10 EEST

Ρώσος κοσμοναύτης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατέγραψε άγνωστα αντικείμενα στο Διάστημα

Τα βίντεο αναλύονται από ειδικούς.

@ivan_mks63
.

Τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ- τα γνωστά σε όλους μας UFO) επανέρχονται σχετικά συχνά στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, και το 2020 έχει αποδείξει πως είναι ένα έτος το οποίο δεν τσιγκουνεύεται τις (πιο συχνά από το αντίθετο δυσάρεστες) εκπλήξεις- οπότε και δεν προκαλεί ακριβώς έκπληξη η είδηση πως Ρώσος κοσμοναύτης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατέγραψε πέντε ΑΤΙΑ να πετούν πάνω από το Νότιο Ημισφαίριο.

O κοσμοναύτης Ιβάν Βάνγκερ ανέβασε το βίντεο- το οποίο τραβούσε για τη δημιουργία ενός timelapse- στο Twitter, κάνοντας λόγο για «διαστημικούς επισκέπτες» καισχολιάζοντας σε άλλο tweet του πως «στα 9-12 δευτερόλεπτα, πέντε αντικείμενα εμφανίζονται να πετούν μαζί, στην ίδια απόσταση. Τι νομίζετε πως είναι; Μετεωρίτες, δορυφόροι ή...».

 

 

Ο Βάνγκερ σημείωσε πως οι πληροφορίες και το υλικό απεστάλησαν στη διεύθυνση της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας, Roscosmos, στο ινστιτούτο TsNIIMash και στο Ινστιτούτο Διαστημικών Ερευνών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών για ανάλυση. Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο TASS, εκπρόσωπος της Roscosmos επιβεβαίωσε ότι το υλικό δόθηκε σε ειδικούς και τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Επίσης, η NASA δεν ανέφερε τίποτα στο δικό της blog για τις δραστηριότητες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

 

 

Το βίντεο προκάλεσε «πάρτι» μεταξύ «UFOλόγων» και μη στα social media- πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτίμησαν πως μάλλον πρόκειται για δορυφόρους του προγράμματος Starlink της SpaceX, γνωστούς για τη φωτεινότητά τους.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post