Σχεδιάστρια κοσμημάτων για σταρ του Χόλλυγουντ η γυναίκα που βρέθηκε στην Κροατία με αμνησία

Μετά το 2015 έμεινε άστεγη. Βρέθηκε σε βράχια σε απομακρυσμένο νησί. Δεν θυμάται το όνομά της ούτε πώς βρέθηκε εκεί.
Croatian Police
Croatian Police
Croatian Police

Η κροατική αστυνομία ανακοίνωσε πως κατάφερε να εξακριβώσει την ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε σε μια απομακρυσμένη περιοχή σε ένα βόρειο νησί της Αδριατικής χωρίς να θυμάται ποια ήταν ή από πού καταγόταν.

Η αστυνομία αναγνώρισε τη γυναίκα ως Ντανιέλα Αντάμκοβα, 57 ετών, από τη Σλοβακία. Όπως ανακοινώθηκε, η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε αφού ελήφθησαν πολλές πληροφορίες από πολίτες στην Κροατία αλλά και από υπηρεσίες στο εξωτερικό.

Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η σημαντικότερες πληροφορίες ήρθαν από τις ΗΠΑ όπου η γυναίκα ζούσε μέχρι το 2015 πριν μετακομίσει στην Ιρλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μια πολύ επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων που κατέληξε να μείνει άστεγη.

Όπως αναφέρει μάλιστα το 24Sata μεταξύ των πελατών της ήταν γνωστοί σταρ του Χόλλυγουντ όπως η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ αλλά και ευρωπαίοι καλλιτέχνες όπως η Μπριζίντ Μπαρντό ενώ κοσμήματά της είχαν χρησιμοποιηθεί και στην γνωστή τηλεοτπιή σειρά “Friends”.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στο νησί Κρκ, καθισμένη σε έναν βράχο κοντά στη θάλασσα σε ένα απομακρυσμένο μέρος του νησιού που κατοικείται από αρκούδες.

Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η γυναίκα μιλούσε στα αγγλικά αλλά, όπως ισχυρίζεται, δεν θυμόταν το όνομα της ενώ επάνω της δεν έφερε κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της ούτε είχε κινητό τηλέφωνο.

Η αστυνομία είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στην οποία φαίνεται να έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις αρχές της Κροατίας η γυναίκα είχε περάσει τουλάχιστον μια νύχτα στην ακτή όπου τελικά βρέθηκε «εξαντλημένη, με ελαφρά τραύματα και αποπροσανατολισμένη».