(Σχεδόν) έρωτες της show business: Ο Τομ Κρουζ πολιορκεί τη Σακίρα, μα αυτή τον «βλέπει σαν φίλο»

Ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την Κολομβιανή σταρ, μα αυτή...όχι και τόσο.
via Associated Press

Οι εικόνες του Τομ Κρουζ με τη Σακίρα στο Γκραν Πρι του Μαϊάμι πυροδότησαν φημολογίες για έναν νέο έρωτα μεταξύ αστέρων της show business, ωστόσο, αν πιστέψει κανείς τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, μάλλον τα πράγματα είναι κάπως μονόπλευρα, καθώς αφ‘ενός ο 60χρονος «Μάβερικ» φαίνεται να έχει «λοκάρει» την 46χρονη Κολομβιανή σταρ, αφ’ετέρου η τραγουδίστρια...δεν ανταποκρίνεται.

Πηγή ανέφερε στο Heat Magazine πως ο Τομ Κρουζ είναι «απόλυτα μαγεμένος» από τη Σακίρα και την πολιορκεί με επιμονή, αλλά η ίδια «τον παρακαλά» να σταματήσει. Ειδικότερα, μετά τη συνάντησή τους ο Αμερικανός ηθοποιός (πάντα σύμφωνα με τα διάφορα δημοσιεύματα) πίστεψε πως υπήρχε «χημεία» και της έστειλε λουλούδια, μα η τραγουδίστρια δεν άλλαξε γνώμη.

Η συγκεκριμένη πηγή είπε ότι ο τρόπος που συμπεριφερόταν ο Κρουζ θύμιζε την εποχή και τον τρόπο συμπεριφοράς του όταν άρχιζε η σχέση του με την Κέιτι Χολμς- για την ακρίβεια, φέρεται να ήταν πεπεισμένος ότι υπήρχε «πραγματική σύνδεση». Βεβαίως, από πλευράς της Σακίρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, και η τραγουδίστρια θέλει να είναι ευγενική και να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση, ωστόσο, αν και κολακεύεται, δεν ενδιαφέρεται (θα μπορούσε να πει κανείς πως...«τον βλέπει φιλικά»).

Μια άλλη πηγή, που μίλησε στο Us Weekly, είπε, μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες περί ρομαντικής σχέσης, πως η Σακίρα απλά δεν ενδιαφερόταν- για την ακρίβεια ότι έβρισκε τις φήμες που κυκλοφορούσαν online «αστείες», καθώς ήταν εντελώς αναληθείς. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, η Κολομβιανή σταρ εστιάζει στα παιδιά της μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρντ Πικέ.

Δημοφιλή