Σύμη: Νεκρός ο αγνοούμενος παρουσιαστής του BBC

Φινάλε στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μάικλ Μόσλεί με τραγικό επίλογο.
Ανδρες της Πυροσβεστικής «χτένισαν» τη Σύμη, αναζητώντας τα ίχνη του αγνοούμενου παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ. Τελικά, το πρώι της Κυριακής γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.
Ανδρες της Πυροσβεστικής «χτένισαν» τη Σύμη, αναζητώντας τα ίχνη του αγνοούμενου παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ. Τελικά, το πρώι της Κυριακής γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.
Yui Mok - PA Images via Getty Images

Nεκρός εντοπίστηκε ο παρουσιαστής του ΒΒC, Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοείτο στη Σύμη από την περασμένη Τετάρτη (5/6).

Η σορός του 67χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας το πρωί της Κυριακής. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής για να γίνει η επίσημη ταυτοποίηση του νεκρού.

Mετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο αγνοούμενος άνδρας φαίνεται ότι εντοπίστηκε από τον Δήμαρχο του νησιού και τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ. Εκείνοι κάλεσαν τις αρχές και από τα ρούχα που φορούσε διαπίστωσαν πως πρόκειται για τον 67χρονο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Αριστείδη Μιαούλη, ο οπερατέρ εντόπισε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια και εστίασε στο σημείο. Μόλις έκανε «ζούμ» στο βιντεοληπτικό υλικό που είχε τραβήξει είδε ότι στα βράχια βρίσκονταν νεκρός ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την παραλία, έχοντας επί της ουσίας φτάσει στο τέλος της διαδρομής του. Παρόλο, μάλιστα, που στην παραλία υπήρχε αρκετός κόσμος, κανείς δεν έτυχε να τον δει όλες αυτές τις ημέρες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής είτε γλίστρησε και έπεσε, είτε δεν άντεξε τη ζέστη και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο Μόρσεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης με τη σύζυγό του. Την μοιραία ημέρα είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ηταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ του αλλά και για τη διαδεομένη διαλειμματική νηστεία 5:2 την οποία εφήυρε.

Δημοφιλή