Συνάντηση κορυφής με λάθος Κιμ. Ο Τραμπ υποδέχθηκε τελικά στον Λευκό Οίκο την... Καρντάσιαν (και όχι τον Κιμ Γιονγκ Ουν)

Και ενώ ο πλανήτης αναμένει την συνάντηση του αμερικανού προέδρου με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τραμπ με μια κίνηση τρελού αποπροσανατολισμού συναντάται στον Λευκό Οίκο με τηλεπερσόνα και επιχειρηματία Κιμ Καρντάσιαν, της γνωστής οικογενείας. Αντικείμενο της συνάντησης το σωφρονιστικό και ποινικό σύστημα της χώρας.

«Ήταν υπέροχο που γνώρισα την Κιμ Καρντάσιαν σήμερα, μιλήσαμε για την μεταρρύθμιση στο σωφρονιστικό σύστημα και την ποινές», έγραψε στο Twitter o Τραμπ αναρτώντας και την σχετική φωτογραφία με την τηλεπερσόνα να στέκεται όρθια δίπλα του ενώ εκείνος κάθεται χαμογελαστές στο Οβάλ Γραφείο.

Η Καρντάσιαν από την πλευρά της ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τον χρόνο που της αφιέρωσε ενώ κάνει ρητή αναφορά στον βασικό λόγο της επίσκεψής της η οποία είναι η χορήγηση χάρης στην κρατούμενη Άλις Τζόνσον η οποία εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης.

Η γυναίκα είναι σήμερα 67 ετών και κρίθηκε ένοχη τη 1996 για έξι αδικήματα που σχετίζονται με διακίνηση κοκαϊνης και ξέπλυμα βρώμιου χρήματος. Δεδομένου ότι ήταν το πρώτο της αδίκημα, ότι δεν είχε εμπλακεί σε βίαιες πράξεις και ότι έχει εκτίσει 21 χρόνια, η Καρντάσιαν στηρίζει το αίτημα να της δοθεί χάρη για το υπόλοιπό της ποινής της και να αφεθεί ελεύθερη.

H Καρντάσιαν έχει δηλώσει πως θα κάνει τα πάντα για την αποφυλακίσει.

Όπως αναφέρει η αμερικανική έκδοση της Huffington Post, τον τελευταίο καιρό η Κιμ Καρντάσιαν ασχολείται έντονα με πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα εστιάζοντας ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν το ποινικό και σωφρονιστικό σύστημα της χώρας.

Σημειώνεται πως πατέρας της είναι ο εκλιπών ποινικολόγος Ρομπερτ Καρντάσιαν και στενός φίλος του O.J Simson της γνωστής ομώνυμης υπόθεσης δολοφονίας.

Η κόρη του Κιμ, την περασμένη χρονιά προσέλαβε ομάδα δικηγόρων για να προωθήσουν το αίτημα αποφυλάκισης της 30χρονης, C.Brown, η οποία το 2004 είχε καταδικαστεί για την δολοφονία ενός 43χρονου άνδρα, που σύμφωνα με την ίδια, την είχε βιάσει. Η γυναίκα έχει καταδικαστεί σε ισόβια με δικαίωμα να υποβάλλει αίτημα αναστολής αφού εκτίσει 51 χρόνια.