Συνέλαβαν αστυνομικό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Υπηρετεί σε νησί και ταυτόχρονα προπονεί ανήλικα στο βόλεϊ.
.
.
Eurokinissi

Έναν 53χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί σε νησί και ταυτόχρονα προπονεί ανήλικα στο βόλεϊ, συνέλαβαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και τον κατηγορούν για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι γονείς μίας 14χρονης κατήγγειλαν στους αστυνομικούς ότι ο 53χρονος συνάδελφός τους, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις με την κόρη τους, ενώ από τον Μάιο την πίεζε μέσω social media να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. Ιατροδικαστής εξέτασε το ανήλικο κορίτσι, ενώ κατά την έρευνα διαπιστώθηκε –σύμφωνα με τη δικογραφία- ότι ο 53χρονος είχε θωπεύσει ακόμα ένα παιδί. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Δημοφιλή