Συνελήφθησαν τέσσερις αστυνομικοί για καυγά σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου

Συνελήφθησαν τέσσερις αστυνομικοί για καυγά σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου
NurPhoto via Getty Images

Έντονη ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. περιστατικό συμπλοκής, στο οποίο συμμετείχαν άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 6.35, πρωί Κυριακής, όταν δύο Μυκονιάτες, ηλικίας 20 και 23 ετών, ήρθαν στα χέρια με κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που είχε κατέβει στο νησί για ελέγχους. Οι τέσσερις αστυνομικοί διασκέδαζαν μέχρι τις πρωινές ώρες στο κλαμπ όταν κάποια στιγμή ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με δύο Μυκονιάτες που κάθονταν σε διπλανό τραπέζι.

Όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το κλαμπ κάτω από άγνωστες συνθήκες συνεπλάκησαν με τους δύο νεαρούς, οι οποίοι, σύμφωνα με περιγραφές από την ΕΛ.ΑΣ., έβγαλαν και τις ζώνες τους. Οι Μυκονιάτες είχαν πληροφορηθεί εκείνη την ώρα ότι είχαν να κάνουν με αστυνομικούς και μάλιστα το ανέφεραν κατά τη συμπλοκή.

Ο ένας από τους δύο Μυκονιάτες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε σοβαρότερα από τα χτυπήματα. Τραύματα δηλώνουν ότι έχουν και οι τέσσερις αστυνομικοί. Μετά το περιστατικό έγιναν εκατέρωθεν μηνύσεις για απειλή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι τέσσερις αστυνομικοί και οι δύο Μυκονιάτες.

Σε βάρος των αστυνομικών διατάχθηκε ΕΔΕ από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στη HuffPost Greece ότι «το συμβάν θα ερευνηθεί εξονυχιστικά, καθώς η Αστυνομία δεν μπορεί να δίνει τέτοια εικόνα προς τα έξω. Ακόμα και εάν προκλήθηκαν οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο».

Δημοφιλή