Συνέντευξη στο BBC κόπηκε οn air γιατί έληξε ο δωρεάν χρόνος στο Zoom

H αμηχανία ήταν εμφανής.

Οι περισσότεροι από εμάς κατά την διάρκεια του lockdown που επιβλήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο το προηγούμενο διάστημα, εργαστήκαμε για περίπου δύο μήνες από το σπίτι. Την τηλεργασία πολλές φορές -την περίοδο αυτή- συνόδευε και το άγχος που βίωναν οι εργαζόμενοι για το αν θα λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει κατά την διάρκεια ενός zoom call.

Προφανώς, το στρες ήταν ακόμη μεγαλύτερο για όσους προγραμμάτιζαν μια live μετάδοση στην τηλεόραση. Οι περισσότεροι ήταν τυχεροί και έβγαλαν την υποχρέωση εις πέρας, υπήρχαν όμως και άλλοι που ένιωσαν αμήχανα όταν η προγραμματισμένη τους συνέντευξη σχεδόν απέτυχε, γιατί κάτι δεν πήγε καλά με την σύνδεση του ίντερνετ ή την εφαρμογή του zoom.

Δυστυχώς, αυτό ακριβώς συνέβη και κατά την διάρκεια μιας ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξης στο BBC το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Westfield, Σκοτ Πάρσονς, κόπηκε ξαφνικά από τον αέρα.

Ο καλεσμένος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα περιέγραφε τις συνέπειες της πανδημίας στην επιχείρησή του που θα γίνουν ορατές μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλά ενώ μιλούσε, ξαφνικά το πρόσωπό του εξαφανίστηκε.

Το πράγμα μάλιστα έγινε ακόμα χειρότερο, όταν στην τηλεοπτική οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα «Αυτή η δωρεάν συνάντηση του Zoom έληξε».

Και φυσικά το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά κατά την διάρκεια της καραντίνας ήρθαμε αντιμέτωποι και με χειρότερα περιστατικά που αποκαλύφθηκαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Υπενθυμίζουμε μονάχα τον δημοσιογράφο του ABC που ανακάλυψε πως είχε ακούσια καθίσει μπροστά από τον υπολογιστή του χωρίς παντελόνι, και τον Αλφόνσο Μέρλος, ανταποκριτή στην Ισπανία, που αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη όταν μια ημίγυμνη γυναίκα εμφανίστηκε στην οθόνη ενώ εκείνος βρισκόταν σε live μετάδοση.

Δημοφιλή