Σκύλος ξάπλωσε δίπλα από τα αφεντικά του, που συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών

Αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες σε ένα ράντσο έξω από το Σάο Πάολο.Το ροτβάιλερ της συμμορίας αποφάσισε να παραδοθεί και αυτό και έπεσε κάτω.
Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ο σκύλος-φύλακας μιας συμμορίας ναρκωτικών ξάπλωσε στο έδαφος μαζί με τα αφεντικά του καθώς συνελήφθησαν στη Βραζιλία.
Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ο σκύλος-φύλακας μιας συμμορίας ναρκωτικών ξάπλωσε στο έδαφος μαζί με τα αφεντικά του καθώς συνελήφθησαν στη Βραζιλία.
TWITTER

Viral έγινε ο σκύλος-φύλακας μιας συμμορίας ναρκωτικών που ξάπλωσε στο έδαφος μαζί με τους εγκληματίες την ώρα που συνελήφθησαν στη Βραζιλία από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τρεις άνδρες σε ένα ράντσο στην Hortolandia, στην πολιτεία του Σάο Πάολο, την Πέμπτη και το βίντεο της επιδρομής τους δείχνει να κείτονται μπρούμυτα στο πάτωμα με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη τους.

Το τεράστιο Ροτβάιλερ της συμμορίας αποφάσισε να παραδοθεί κι αυτό και έπεσε δίπλα στους τρεις υπόπτους.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1.176 τούβλα που περιείχαν 1,1 τόνους μαριχουάνας.

Οι συλληφθέντες άνδρες οδηγήθηκαν στο αρχηγείο της Αστυνομίας Ναρκωτικών στην κοντινή Αμερικάνα.

Ο σκύλος παρέμεινε στο ακίνητο με τη γυναίκα ιδιοκτήτρια του ακινήτου γύρω από το σπίτι, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία δεν εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν στο ράντσο για να ελέγξουν το ροτβάιλερ και άλλα δύο σκυλιά για να δουν αν χρειάζεται να κληθούν οι υπηρεσίες προστασίας των ζώων.

Πηγή: dailymail.co.uk