Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος με πνευμονικό οίδημα

«Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση», τονίζουν οι γιατροί.
Ανδρέας Μικρούτσικος | Φωτό αρχείου
Ανδρέας Μικρούτσικος | Φωτό αρχείου
EUROKINISSI

Με πνευμονικό οίδημα, η αιτία του οποίου διερευνάται, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α′ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, από το βράδυ της Παρασκευής.

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α′ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου», τονίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιθανότατα αντιμετώπισε σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή