Στο «σφυρί» η έπαυλη του Τόνυ Μοντάνα από τον «Σημαδεμένο»

Είναι χτισμένο σε ύφος Μεσογειακής Αναγέννησης το σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια.
.
.
Real Estate

Η έπαυλη που εμφανίστηκε στην ταινία «Ο Σημαδεμένος» του Μπράιαν Ντε Πάλμα ως το σπίτι του Τόνυ Μοντάνα βγήκε στην αγορά για 40 περίπου εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για το El Fureidis, ένα μεγαλοπρεπές αρχοντικό που έγινε γνωστό ως η βίλα και το σύμβολο του ακραίου πλούτου για τον ομώνυμο χαρακτήρα του Αλ Πατσίνο στην ταινία «Ο Σημαδεμένος» του 1983.

Η έπαυλη είναι σχεδιασμένη από τον διάσημο αρχιτέκτονα Μπέρτραμ Γκούντχου για τον μεγιστάνα των ακινήτων Τζέιμς Γάλτντον Γκίλεσπι - ο οποίος λέγεται ότι εντυπωσιάστηκε από την περιοχή του Μοντεσίτο - λόγω της ομοιότητας του κλίματός του με αυτό της Μεσογείου.

Το Μοντεσίτο βρίσκεται εννέα περίπου χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια και προσφέρει εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

.
.
Real Estate

Το El Fureidis, το οποίο ολοκληρώθηκε το 1906, έχει φιλοξενήσει επισκέπτες παγκόσμιας φήμης όπως ο Αϊνστάιν, ο Τσόρτσιλ και ο Τζον Κένεντι. Μάλιστα, μεταξύ των διάφορων ιδιοκτητών της έπαυλης φιγουράρει και το όνομα του διάσημου Γερμανού συγγραφέα, Τόμας Μαν.

Είναι χτισμένο σε ύφος Μεσογειακής Αναγέννησης. Το σπίτι έχει πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια διαθέτει επίσης νεοκλασικά και μεσανατολικά στοιχεία, όπως πλακάκια, εσωτερικά σιντριβάνια, οροφές με τρούλο και περίτεχνα μωσαϊκά.

Στον εξωτερικό χώρο, μονοπάτια περιπάτου, περιστοιχισμένα από ποικιλία δέντρων (μερικά εκ των οποίων έχουν ηλικία άνω των εκατό ετών) διατρέχουν όλο το κτήμα. Υπάρχει επίσης μια σειρά από επιμελημένους χώρους, όπως πολυεπίπεδοι κήποι, πισίνες, βεράντες και αίθρια που αποτέλεσαν το ιδανικό φυσικό σκηνικό για τις σκηνές του γάμου του Τόνυ Μοντάνα στην ταινία ο «Σημαδεμένος».

Την καταχώρηση πώλησης της υπερπολυτελούς βίλας καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της

Riskin Partners Estates Group, στο τμήμα πολυτελείας της Village Properties, που εδρεύει στο Μοντεσίτο.

Δημοφιλή