ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/06/2018 21:07 EEST

Στον Εισαγγελέα αστυνομικοί για την απόδραση στο Α.Τ. Αργυρούπολης

Eurokinissi

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν αστυνομικοί για την απόδραση που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης.

Η κατηγορία αφορά στο αδίκημα της ελευθέρωσης κρατουμένων από αμέλεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση παραπέμφθηκε στον Πταισματοδίκη Αθηνών και  ότι οι αστυνομικοί αποχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Το αρχηγείο έχει διατάξει για το περιστατικό Ε.Δ.Ε. για να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν υπηρεσία την ώρα της απόδρασης. Οι δραπέτες είναι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας που διέπραξε 72 διαρρήξεις-κλοπές στην Αττική.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Συνδρεβέλης, αναφέρει ότι «για την υπόθεση δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη και ότι ‘τρέχει’ προκαταρκτική έρευνα». Προσθέτει ότι «θα είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας σε ό,τι χρειαστούν. Απέναντι σε όλους εκείνους που δεν φροντίζουν να παρέχουν προδιαγραφές και πρέπουσες δομές Ασφαλείας στους συναδέλφους μας και στην κοινωνία».

Sponsored Post