Τα πρώτα (σκοτεινά) πλάνα του νέου «Μπάτμαν», Ρόμπερτ Πάτινσον

Το ολιγόλεπτο κλιπ που αποκαλύπτει το κοστούμι του υπερήρωα.
Ο Ρόμπερτ Πατινσον πρωταγωνιστεί ως Μπάτμαν στη νέα ταινία του Ματ Ριβς.
Ο Ρόμπερτ Πατινσον πρωταγωνιστεί ως Μπάτμαν στη νέα ταινία του Ματ Ριβς.
Jordan Strauss/Invision/AP

Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας του «Μπάτμαν» Ματ Ριβς, αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο ρόλο του υπερήρωα.

Στο νέο υλικό που κυκλοφόρησε, υπό την εμβληματική μουσική του συνθέτη Μάικλ Τζιακίνο, ο Πάτινσον εμφανίζεται στο κάδρο με κόκκινο φως, καθώς η κάμερα εστιάζει στο κοστούμι του.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Πάτινσον δήλωσε στο Variety ότι μεγαλώνοντας ήταν μεγάλος θαυμαστής των ταινιών «Μπάτμαν» του Τιμ Μπέρτον από το 1989 και 1992. Οταν άκουσε για το ριμέικ του Ριβς, διεκδίκησε το ρόλο. «Ο Μπάτμαν υπήρχε στο μυαλό μου για κάποιο διάστημα. Ηθελα να τον υποδυθώ γι’αυτό και ”ενοχλούσα” τον Ματ. Δεν δέχτηκε κανένα από τα ”σκουντήματά” μου. Ζητούσα συνεχώς να τον συναντήσω».

Οταν έφτασε η ώρα για τις τελευταίες οντισιόν, ο Πάτινσον δοκίμασε το κοστούμι του Μπάτμαν. «Θυμάμαι να λεω στον Ματ: ”αισθάνομαι αρκετά διαφορετικός”. Κι εκείνος απάντησε: ”ελπίζω να είναι έτσι, είσαι κυριολεκτικά ένα με το κοστούμι”».

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αισθάνεται αμέσως πολύ δυνατός φορώντας το κοστούμι. «Είναι εκπληκτικό και αρκετά δύσκολο. Η διαδικασία να μπεις μέσα στο κοστούμι είναι αρκετά ταπεινωτική. Εχεις πέντε ανθρώπους γύρω σου που σε βοηθούν και όταν το φορέσεις, λες αμέσως: ”ναι, αισθάνομαι δυνατός και σκληρός, παρόλο που κάποιος με έσπρωχνε για να χωρέσω στο κοστούμι», δήλωσε ο ηθοποιός.

Η ταινία «Ο Μπάτμαν» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021.

Πηγή: Variety

Δημοφιλή