ΔΙΕΘΝΕΣ
08/10/2018 12:07 EEST | Updated 08/10/2018 12:30 EEST

Η Τίνα Τέρνερ για τον Άικ Τέρνερ: «Τη νύχτα του γάμου μας με πήγε σε πορνείο»

AFP via Getty Images

«Μάντεψε πού πήγαμε. Σε ένα πορνείο! Τη νύχτα του γάμου μας!» δήλωσε στη Mail on Sunday η θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Τίνα Τέρνερ, μιλώντας για τον γάμο και τη κακοποίησή της από το μουσικό της μπλουζ, Άικ Τέρνερ, τον οποίο παντρεύτηκε σε ηλικία 22 ετών.

Μένοντας μέσα, επειδή φοβόταν τι θα έκανε ο σύζυγός της εάν έφευγε, αναγκάστηκε να παρακολουθήσει ένα σόου ζωντανού σεξ. «Η εμπειρία ήταν τόσο άσχημη, που την κατέστειλα...και δημιούργησα ένα διαφορετικό σενάριο, μια φαντασίωση ρομαντικής απόδρασης».

Η Τίνα και ο Άικ Τέρνερ έγιναν διάσημο ανδρόγυνο καλλιτεχνών, ωστόσο η ίδια αργότερα αποκάλυψε ότι είχε υποστεί χρόνια κακοποίησης από τον σύζυγό της. Μετά τον χωρισμό τους, η ίδια ακολούθησε δική της επιτυχημένη καριέρα: Ως σόλο καλλιτέχνιδα έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια άλμπουμ και σινγκλ σε όλο τον κόσμο.

Πλέον, σε ηλικία 78 ετών, ζει στην Ελβετία, έχοντας παντρευτεί τον επί μακρόν σύντροφό της, μουσικό παραγωγό Έντουϊν Μπαχ. Ο Άικ Τέρνερ πέθανε το 2007, σε ηλικία 76 ετών, έχοντας παλέψει πολλά χρόνια με την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

 

MARK RALSTON via Getty Images

 

Η Τέρνερ είπε στη Mail ότι φοβήθηκε να απορρίψει την πρόταση γάμου του Άικ το 1962 από τον Άικ, που ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερός της και την είχε «ανακαλύψει», κάνοντάς την τραγουδίστρια της μπάντας του, Kings of Rhythm.

H διάσημη τραγουδίστρια μιλά πλέον ανοιχτά για τον θάνατο του γιου τους, Κρεγκ, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 59 ετών τον Ιούλιο- και κατηγορεί εμμέσως τον Άικ. «Οι άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τι είδους άτομο ήταν- κάποιος που πηγαίνει τη σύζυγό του, με την οποία μόλις παντρεύτηκε, σε ένα ζωντανό, πορνογραφικό σεξ σόου, αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή».

«Ήταν τόσο άσχημα. Ο άνδρας ήταν άσχημος και, όπως φαινόταν, ανίκανος, και η κοπέλα...ας πούμε πως αυτά που φαίνονταν ήταν πιο πολύ γυναικολογικού παρά ερωτικού χαρακτήρα. Ένιωθα άθλια καθ’όλη τη διάρκεια, ήμουν στα πρόθυρα δακρύων, μα δεν υπήρχε διαφυγή. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε μέχρι ο Άικ να είναι έτοιμος να φύγει, και αυτός περνούσε μια χαρά».