«Ευγνώμων που είμαι ζωντανή»: Η Demi Lovato δηλώνει «καθαρή» μετά την υπερβολική δόση και την απεξάρτηση

Μια σειρά από tweets μετά από πολύ καιρό

Στη χρονιά που μας πέρασε, ήταν μεταξύ των δημοφιλέστερων αναζητήσεων στο Google στη χώρα μας- ωστόσο η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Demi Lovato, πέραν του καλλιτεχνικού της έργου, έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και για τις περιπέτειες της υγείας της, μεταξύ των οποίων και μια εκτιμώμενη υπερβολική δόση ναρκωτικών, που την έφερε κοντά στον θάνατο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Frecklesss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις

Η ίδια, σε μια σειρά από tweets, επιβεβαίωσε πως πλέον έχει απεξαρτηθεί και ζήτησε από τους φαν της να μην εμπιστεύονται όλα όσα διαβάζουν στα ΜΜΕ, εξαπολύοντας επίθεση κατά των tabloids, τις οποίες έγραψε πως «μισεί», καθώς «κυριολεκτικά φαντάζονται πράγματα για να πουλήσουν μια ιστορία».

«Αγαπώ τους φαν μου, και μισώ τις tabloid. Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Κυριολεκτικά φαντάζονται πράγματα για να πουλήσουν μια ιστορία. Αρρωστημένο. Θα μου άρεσε να ξεκαθαρίσω τι συμβαίνει σχετικά με όλες τις φήμες εκεί έξω, αλλά πραγματικά δεν χρωστώ τίποτα σε κανέναν, οπότε δεν θα το κάνω. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουν οι φαν μου είναι πως δουλεύω σκληρά πάνω στον εαυτό μου, είμαι ευτυχισμένη και καθαρή και ευγνώμων για την υποστήριξή τους» έγραψε, μεταξύ άλλων- προσθέτοντας πως κάποια στιγμή, εάν θεωρήσει πως ο κόσμος θα έπρεπε να ξέρει κάτι, θα το κάνει η ίδια- και θα πει ακριβώς τι συνέβη και γιατί.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η 26χρονη μουσικός ήταν γνωστή από την παιδική της ηλικία, ως παιδί- ηθοποιός, ωστόσο έγινε ευρύτερα γνωστή στο Disney Channel ως έφηβη, λόγω του Camp Rock. Μετά άρχισε solo καριέρα. Έχει βγάλει έξι δίσκους και έχει βρεθεί στο αμερικανικό X Factor ως κριτής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy 4th!! 😉🇺🇸❤️💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις

Επίσης, έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας και εξάρτησης τα οποία έχει αντιμετωπίσει- μεταξύ των οποίων η χρήση ουσιών κατά τα εφηβικά της χρόνια.

Τον Ιούνιο έβγαλε ένα τραγούδι ονόματι «Sober», όπου αποκάλυπτε πως είχε «σπάσει» έξι χρόνια αποχής. Έναν μήνα μετά το TMZ παρουσίασε την είδηση μιας, παρ’ολίγον θανατηφόρας, υπερβολικής δόσης οπιοειδών από πλευράς της. Έκτοτε ήταν απούσα από τα social media και τον δημόσιο βίο εν γένει.