Θα κάνει guest εμφάνιση η Μέγκαν στο φινάλε του Suits, τώρα που κόβεται;

Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια.

H τηλεοπτική σειρά Suits όπου πρωταγωνιστούσε Μέγκαν Μαρκλ δεν θα προβληθεί ξανά. Η παραγωγή της σειράς δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για τους απότομους τίτλους τέλους στην όγδοη σεζόν, αλλά πολλοί εικάζουν ότι το Suits κόβεται επειδή δεν παίζει πια σε αυτό η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς μετά την αποχώρησή της στην έβδομη σεζόν η μείωση της τηλεθέασης ήταν εμφανής.

Σύμφωνα με το Fox News η 8η σεζόν, χωρίς τη Μέγκαν , είχε κατά μέσο όρο 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, δηλαδή τουλάχιστον 100.000 λιγότερους σε σχέση με τον 7ο κύκλο.

Η 37χρονη, που υποδυόταν την νομικό Ρέιτσελ Ζέιν, εγκατέλειψε την τηλεοπτική σειρά για να γίνει... πριγκίπισσα. Ή σχεδόν πριγκίπισσα, αφού μέσω του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι, έχει πάρει τον τίτλο της δούκισσας του Σάσεξ.

Στο τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου η Μέγκαν Μαρκλ και ο συμπρωταγωνιστής της Πάτρικ Τζέι Άνταμς παντρεύτηκαν και αποχώρησαν από τη δικηγορική εταιρεία, μετακομίζοντας σε άλλη πόλη.

Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς, Ααρον Κορς, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει μια guest εμφάνιση η Μέγκαν στο τελευταίο επεισόδιο:«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποιοι από το αρχικό καστ θα εμφανιστούν, είναι πολύ νωρίς για να τα λέμε αυτά».
Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2011 και η τελευταία σεζόν θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια.