Τι έπαθε ο άνθρωπος που κολυμπούσε για περισσότερες από 150 μέρες

Geraint Rowland Photography via Getty Images

Ο Ρος Έτζλι δεν είναι ένας άνθρωπος σαν τους συνηθισμένους αφού πρόσφατα έκανε πράξη κάτι που λίγοι θα τολμούσαν. Ο 33χρονος ειδικότερα κατάφερε να διασχίσει την ακτογραμμή της Βρετανίας... κολυμπώντας.

Έπειτα από 157 ημέρες κολύμπι, ο Άγγλος ολοκλήρωσε το ταξίδι που είχε ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού. Ο Έτζλι διένυσε σχεδόν 2.000 μίλια.

Προκειμένου να αντέξει κολυμπούσε μέχρι και δώδεκα ώρες την ημέρα ενώ ανάμεσα σε όλες τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ήταν και αυτή της αφυδάτωσης, των επικίνδυνων θαλάσσιων πλασμάτων και των δυνατών ρευμάτων.

Πώς άντεξε τη μοναδική δοκιμασία; Κατανάλωσε 500 μπανάνες για να έχει ενέργεια, ενώ κατά τη δοκιμασία κατανάλωσε μισό εκατομμύριο θερμίδες.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Έτζλι καταρρίπτει προσωπικό ρεκόρ του. Χαρακτηριστικό είναι πως πριν από δύο χρόνια είχε ολοκληρώσει μαραθώνιο σέρνοντας ένα αυτοκίνητο.

Mετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας του κοινοποίησε στο Instagram μια φωτογραφία με τα πόδια του προκειμένου να δείξει πως αυτά έγιναν μετά από τόσο μεγάλο διάστημα στο νερό.

(Με πληροφορίες από indy100)