Το πρίκουελ του Hunger Games έχει το πρώτο teaser

Αποκαλύφθηκε στην τελετή απονομής των MTV Movie & TV Awards.

Η Lionsgate αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας πρίκουελ του «The Hunger Games» κατά τη διάρκεια των MTV Movie & TV Awards 2022.

Το «The Ballad of Songbirds & Snakes» (Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών) αφηγείται την ιστορία του δεκαοκτάχρονου Κοριολανού Σνόου, πριν γίνει πρόεδρος της Πάνεμ, ο οποίος βλέπει την ευκαιρία να αλλάξει η τύχη του όταν του αναθέτουν τη Λούσι Γκρέι Μπέιρντ, το κορίτσι φόρο από τη φτωχική Περιοχή 12. Οι μοίρες τους τώρα διαπλέκονται -κάθε επιλογή που θα κάνει ο Κοριολανός θα μπορούσε να οδηγήσει στη νίκη ή την αποτυχία, στον θρίαμβο ή στην καταστροφή.

Το μυστηριώδες teaser δεν περιέχει πλάνα από την ταινία, ούτε κάποια πληροφορία, παρά μόνο ένα χρυσό φίδι που σέρνεται προς ένα χρυσό πουλί στα κλαδιά ενός δέντρου και το μήνυμα «το 2023 ο κόσμος θα ανακαλύψει ποιός είναι αηδόνι και ποιός φίδι».

Τον νεαρό Σνόου -που γνωρίσαμε με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ- θα υποδυθεί ο Τομ Μπλάιθ και τη Λούσι Γκρέι η πρωταγωνίστρια του «West Side Story» Ρέιτσελ Ζέγκλερ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου 2023, και πάλι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φράνσις Λόρενς, που έχει σκηνοθετήσει τις τρεις από τις τέσσερις ταινίες, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Αρντ με τον Μάικλ Λέσλι θα αναλάβουν τη σεναριακή διασκευή.

Με πληροφορίες από Deadline