Η γνωστή ποπ σταρ Sia αποκάλυψε πως πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας

Μια σπάνια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει πόνο στις αρθρώσεις και ακραία κόπωση.

Η δημοφιλής ποπ σταρ από την Αυστραλία έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη λέγοντας πως πάσχει από ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας που την κάνει να ζει με χρόνιους πόνους.

Σε tweet που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό είπε πως πάσχει από σύνδρομο Ehlers-Danlos (EDS), μια σπάνια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει πόνο στις αρθρώσεις και ακραία κόπωση.

Η 43χρονη σταρ, γνωστή για τις επιτυχίες της «Chandelier» και «Elastic Heart», συνηθίζει να κρύβει το πρόσωπό της με περούκες και καλύμματα κεφαλής.Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως Adele, Rihanna και Beyonce.

«Ήθελα απλώς να πω σε όσους από εσάς πάσχουν από πόνο, φυσικό ή συναισθηματικό, πως σας αγαπώ. Να είστε δυνατοί», είπε η Sia την Παρασκευή. «Ο πόνος αποθαρρύνει, αλλά δεν είστε μόνοι».

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου υπάρχουν 13 τύποι EDS, μια κατάσταση που επηρεάζει τον συνδετικό ιστό γύρω από το σώμα. Ορισμένες μορφές είναι ήπιες ενώ άλλες μπορεί να πιο σοβαρές και επίπονες.

Η Sia έχει στο παρελθόν μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα παυσίπονα. Πέρυσι δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο ανέφερε πως γιορτάζει που ήταν «οκτώ χρόνια νηφάλια»

πηγή: bbc