ΔΙΕΘΝΕΣ
11/03/2020 07:29 EET

Το θρυλικό πεντακοσαράκι της Fiat κυκλοφορεί στον δρόμο από την Lego

Σχάρα για μπαγκάζια και βαλίτσα εποχής, εσωτερικό με εκπληκτική λεπτομέρεια, πόρτες, αναδιπλούμενη κουκούλα και καπό που ανοίγει.

Γεύση από «ντόλτσε βίτα» μπορούν να πάρουν όσοι ενδιαφερθούν να έχουν κοντά τους το θρυλικό «πεντακοσαράκι» της Fiat, που προτείνει η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών, Lego.

Το μικρό μοντελάκι του εμβληματικού Fiat 500F της δεκαετίας του 1960 έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά: σχάρα για μπαγκάζια και βαλίτσα εποχής, εσωτερικό με εκπληκτική λεπτομέρεια, πόρτες, αναδιπλούμενη κουκούλα και καπό που ανοίγει.

Επιπλέον, αναδιπλούμενο καβαλέτο με ζωγραφιά – προφανώς από ζωγράφο δρόμου – στην οποία το «πεντακοσαράκι» φιγουράρει μπροστά από το φημισμένο Κολοσσαίο της Ρώμης. Οι διαστάσεις του είναι 11 εκατοστά ύψος, 24 εκατοστά μήκος και 11 εκατοστά πλάτος και συναρμολογείται με 960 κυβάκια LEGO.

Πλέον μπορούμε να κινηθούμε με ιταλικό στυλ, με το απόλυτο μικρό αυτοκίνητο της Ιταλικής αυτοβιομηχανίας, του προηγούμενου αιώνα. Να ανοίξουμε το καπό για να χαζέψουμε τον αερόψυκτο κινητήρα ή να ρολάρουμε πίσω την κουκούλα της οροφής για να απολαύσουμε τον αέρα της ιταλικής υπαίθρου.