ΔΙΕΘΝΕΣ
09/11/2019 08:15 EET

Τα «Φιλαράκια» απέκτησαν την δική τους Monopoly

Οι οδηγίες του παιχνιδιού αρχίζουν με την επική ερώτηση του Τζόι, «How you doin?».

MyModernMet/Facebook
MyModernMet/Facebook

Είστε φανατικός φίλος της τηλεοπτικής σειράς «Friends»; Αν ναι, τότε σίγουρα απολαμβάνετε τα διάφορα αναμνηστικά που δημιουργήθηκαν, προκειμένου να εορταστεί η 25η επέτειος, από το πρώτο επεισόδιο.

Αφού λοιπόν ολοκληρώσατε την συναρμολόγηση του γνωστού καφέ, «Central Perk», που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες η Lego, ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα δικά σας «Φιλαράκια», προκειμένου να παίξετε, την νέα έκδοση της «Monopoly Friends».

Βασισμένο όπως πάντα στο κλασσικό επιτραπέζιο, του 1930, χρησιμοποιεί όλα εκείνα τα στοιχεία που παραπέμπουν στην κωμική σειρά του NBC.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε και τις δέκα σεζόν, που προβλήθηκε, ξεκινώντας από το πρώτο επεισόδιο, όταν η Μόνικα γίνεται συγκάτοικος με την Ρέιτσελ. 

Εκτός από την τετράγωνη βάση, στο κουτί θα βρείτε μέσα πιόνια τα οποία παραπέμπουν σε κάθε ένα ήρωα των «Friends». Η Ρέιτσελ είναι μία τσάντα, η Μόνικα το καπέλο ενός μάγειρα, η Φοίβη μία ακουστική κιθάρα, ο Τσάντλερ ένα γιλέκο, ο Τζόι μία πίτσα και τέλος ο Ρός ένας Τυραννόσαυρος.

Αντί για σπίτια και ξενοδοχεία, υπάρχουν χαριτωμένα φλιτζάνια καφέ και ο μοναδικός πορτοκαλί καναπές. 

Οι οδηγίες του παιχνιδιού αρχίζουν με την επική ερώτηση του Τζόι, «How you doin?». 

Το επιτραπέζιο Monopoly Friends, πωλείται από την Amazon και κοστίζει, 20 δολάρια (18 ευρώ).

Πηγή: MyModernMet