Τουρίστας στην Τουρκία κατάπιε δαχτυλίδι αξίας 40.000 δολαρίων για να το κλέψει και κατέληξε στο νοσοκομείο

Τουρίστας στην Τουρκία κατάπιε δαχτυλίδι αξίας 40.000 δολαρίων για να το κλέψει και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ένας Ιρλανδός άνδρας στο Μαρμαρίς ,στην Τουρκία, κατάπιε δαχτυλίδι αξίας 40.000 δολαρίων στην προσπάθειά του να το κλέψει και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα, Hurriyet, ο Ίαν Κάμπελ, 54 χρονών, ήταν τουρίστας και άρπαξε το πανάκριβο δαχτυλίδι στην προσπάθειά του να το κλέψει, κρύβοντάς το στο χέρι του.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου όμως υποψιάστηκε τι συνέβη, κάλεσε την αστυνομία και έκλεισε την πόρτα του καταστήματος πριν ο Κάμπελ καταφέρει να διαφύγει. Τότε ο 54χρονος έβαλε το δαχτυλίδι στο στόμα του και το κατάπιε.

Όταν έφτασαν οι αρχές, ο Ιρλανδός τουρίστας αρνήθηκε τις κατηγορίες ωστόσο πλάνα από εσωτερικό κύκλωμα παρακολούθησης που υπήρχε στο κατάστημα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του καταστηματάρχη.

Ο Ίαν Κάμπελ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου ακτίνες λέιζερ εντόπισαν το δαχτυλίδι των 2.5 καρατίων στο στομάχι του και ο εισαγγελέας διέταξε τους γιατρούς να αφαιρέσουν το δαχτυλίδι χειρουργικά, εάν δεν καταφέρει σύντομα να το αποβάλει με «φυσικά μέσα».

Ο Κάμπελ, μετά από 24 ώρες με το δαχτυλίδι ακόμα στο στομάχι του, ενώ είχε αρνηθεί αρχικά την οποιαδήποτε πράξη, ομολόγησε πως έκλεψε το δαχτυλίδι «επειδή του θυμίζε την γυναίκα του».

«Έρχομαι στο Μαρμαρίς για διακοπές κάθε χρόνο από το 2014. Αναγκάστηκα να εγκαταλείψω την δουλειά μου μετά από ένα εργατικό ατύχημα που συνέβη πριν 7 χρόνια», δήλωσε ο Κάμπελ στην ομολογία του και συνεχίζει:

«Έχασα τη γυναίκα μου από αυτοκινητιστικό δυστύχημα και το αμάξι της έπεσε σε λίμνη. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να ανασύρουν το σώμα της και εκείνη εξαφανίστηκε μαζί με το δαχτυλίδι του γάμου μας. Από τότε έχω εμμονή με τα μονόπετρα. Όποτε τα βλέπω, μου θυμίζουν την γυναίκα μου και μου δημιουργείται αυτή η απίστευτη ορμή να τα κλέψω».

Ο Ιρλανδός 54χρονος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικοί και ο καταστηματάρχης περιμένουν να αποβάλλει το δαχτυλίδι των 40.000 δολαρίων.

Πηγή: Hurriyet