Τουρίστες στην Ταϊλάνδη πέρασαν για πτώμα μια ξεβρασμένη κούκλα του σεξ

Έβλεπαν μπροστά τους μια γυμνή γυναίκα που κείτονταν νεκρή στην ακτή μονάχα μ΄ ένα μπλουζάκι πάνω από το κεφάλι της.
picture alliance via Getty Images

Συναγερμός σήμανε στην παραλία Μπάνγκ Σάεν στην επαρχία Τσόνμπουρι της Ταϊλάνδης, περίπου εκατό χιλιόμετρα ανατολικά της Μπανγκόκ, στις 18 Αυγούστου όταν οι λουόμενοι είδαν να «ξεβράζεται» στην ακρογιαλιά ένα «νεκρό σώμα» γυναίκας.

Ο κόσμος πανικοβληθηκε από την εικόνα της «νεκρής» και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Στην περιγραφή που έκαναν στην αστυνομία ανέφεραν ότι έβλεπαν μπροστά τους μια γυμνή γυναίκα που κείτονταν νεκρή στην ακτή μονάχα μ΄ ένα μπλουζάκι πάνω από το κεφάλι της.

Ένα ασθενοφόρο και η αστυνομία έσπευσαν άμεσα στο σημείο προκειμένου να δουν τι συμβαίνει.

Τα πράγματα όμως ήταν πολύ διαφορετικά από αυτό που φαινόταν ότι είναι. Αντί για ένα ανθρώπινο πτώμα συνάντησαν μια σούπερ ρεαλιστική κούκλα του σεξ. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ιαπωνικό μοντέλο «AV Idol», του οποίου το κόστος ανέρχεται στα 556 ευρώ, αναφέρει η Daily Mail.

Η αστυνομία εκτιμά ότι αρχικά αφέθηκε σε ένα ποτάμι προτού καταλήξει στη θάλασσα και το ξεβράσει στην παραλία. Η κούκλα φυλάσσεται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης βρει το θάρρος να εμφανιστεί για να τη διεκδικήσει ξανά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα