Τον Ιούλιο ανοίγει στη Χίο το πρώτο Luxury Wellness Retreat του νησιού

Το πεντάστερο Pearl Island Chios Hotel & Spa δημιουργεί νέα δεδομένα στο Βόρειο Αιγαίο.
MODUS & AMPLIO

Τον ερχόμενο μήνα, τον Ιούλιο, ανοίγει στη Χίο το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο στο νησί, φιλοδοξώντας να αλλάξει τα δεδομένα στο Βόρειο Αιγαίο, συνολικά.

Το νέο Pearl Island Chios Hotel & Spa ξεχωρίζει για την αισθητική του, τους κήπους και την πισίνα που κυριαρχεί σε όλο το χώρο.

Το Pearl Island Chios Hotel & Spa θα διαθέτει 48 σουίτες, μερικές εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, αίθουσα συνεδριάσεων, cinema και ένα εντυπωσιακό Wellness Spa με εξειδικευμένους θεραπευτές.

Ο εσωτερικός και εξωτερικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εξερεύνηση ευεξίας, αναδεικνύοντας την μεγάλη ναυτική παράδοση του νησιού, την μοναδική χιώτικη φύση και ιστορία, τα μαστιχόδεντρα και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, με τα περιβόητα «ξυστά» και τη «θυμιανούσικη» πέτρα, διάχυτη παντού.

Ο δε παραδοσιακός «Μάγγανος» στον κήπο δημιουργεί μία μοναδική αισθητική που αναδεικνύει την κληρονομιά της Χίου, κρατώντας ζωντανές τις ρίζες για το μέλλον.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική έχει επενδυθεί με γήινα χρώματα και φυσικά υλικά, ενώ τοπικά φυτά επιλέχθηκαν για να ντύσουν τους εξωτερικούς χώρους, εναρμονίζοντας πλήρως το ξενοδοχείο με το περιβάλλον.

Δημοφιλή